ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 3. rész

2023.08.11.

ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 3. rész

(Ingyenes, rövidített verzió)


Ebben a részben arról lesz szó, hogy milyen “tüneteket” okozhat az, ha itt ragadt szellem van a környezetedben.


A megszállottság tünetei és következményei




“Úgy látszik, hogy a földhöz kötött entitások - legyenek ezek diszkarnációk, vagy testbe költözöttek - pontosan olyanok maradnak, mint a haláluk előtti pillanatban voltak.

Olyan ez, mintha „megdermedtek" volna; egész földi tartózkodásuk alatt semmit sem változnak, és semmilyen tapasztalatból nem tanulnak.


Továbbra is a régi módon viselkednek, megőrzik előítéleteiket, szenvedélyeiket, képességeiket, régi érdeklődésüket, félelmeiket, és függőben maradt ügyeiket.

Ha haláluk óráján testi fájdalmat éreztek, e fájdalom továbbra is megmarad, akár évtizedekig!


Ha altatták őket, vagy alkohol, vagy más legális vagy illegális drogok hatása alatt álltak, akkor haláluk óta folyamatosan úgy érzik, mintha kívül lennének valamin, mintha az űrben bolyonganának.


Az életkor szerepe



A megszállás egyik legfontosabb tényezője az életkor.

Nagyon sok betegemet még kisgyermekként szállta meg szellem, leggyakrabban a műtétek - például mandulaműtét -, vagy súlyos betegség miatti kórházi kezelés idején.


Egy ilyen érzékeny korban szerzett szellemmel együtt felnőve szinte lehetetlenné válik a megszállt ember számára, hogy különválassza saját személyiségét az őt megszállva tartó szellem személyiségétől.


Sokukat hallom így panaszkodni:
- Mindig is nagyon erőszakos volt a természetem - vagy - Azt mondta az anyám, hogy már egész kiskoromban sokat fájt a fejem.


Ha a megszállás az egészen korai években történt, a megszállt ember később gyakran nem akarja elengedni a szellemet, mert akkor „semmi sem marad", vagy „nem fogom tudni, hogy ki vagyok én", vagy mert „akkor magányos leszek!"


A megszállás gyengíti a gyerek auráját, és ez megnyitja az utat a további megszállók előtt.

Úgy találtam, hogy azok, akiket már kisgyerekkorukban megszállt egy szellem, felnőtt korukra kivétel nélkül többszörösen megszállottak lesznek - és mindegyik entitás tovább gyengíti az aurát, és annak védelmező erejét.


Ha az első megszállás már idősebb korban történt, világosabban elkülöníthetőek az „előtte" és „utána" állapotok.

Erről a betegek így számolnak be:

- Sohasem lettem még egyszer ugyanolyan, mint amilyen a balesetem előtt voltam, - vagy - Boldog gyerekkorom volt, a középiskolában is népszerű voltam, de aztán három éve egyre inkább visszahúzódtam, és erőt vett rajtam ez a rosszkedv.


Különösen gyakoriak az ilyen megjegyzések, hogy „Ez nem is én vagyok", „Sohase tennék ilyesmit - de mégis megtettem", „Azt mondja a férjem, hogy két, teljesen különböző ember lakik bennem", vagy „Azt hiszem, nagyon összetett személyiségem van".


Az esetek többségében a személyiségek összekeverednek, és a megszállás kezdetét alig, vagy egyáltalán nem lehet érzékelni.



Ha valakit ellenkező nemű szellem szállt meg



Ha valakit ellenkező nemű szellem szállt meg, ez jól láthatóan befolyásolja a hormonrendszer működését - mindig negatív irányban.

A premenstruációs szindróma (PMS) egyes fajtái gyakran azonnal elmúlnak a sikeres megszabadítás után.


Sok beteg esetében a lecsökkent szexuális késztetés ilyen fajta megszállás következményének bizonyult.

Az ellenkező nemű szellem által való megszállottság gyakran a házastársak, vagy a partnerek közötti viszony megromlását eredményezi.


Gyakran előfordul, hogy a megszálló nem szereti, vagy éppenséggel gyűlöli a partnert!

Mivel a megszállott személy saját érzéseként fogadja el ezeket az érzéseket, gyakran olyan viszály keletkezik, ami tönkreteszi a kapcsolatot.

Legújabb eseteim egyikében egy nő, akit igen erősen megszállt egy fiatal, rendkívül haragos kábítószeres férfi, fokozatosan gyűlölni kezdte a férjét.

Kapcsolatuk odáig romlott, hogy szétköltöztek, majd el is váltak minden ellenkező tanácsom ellenére.


Gyakran az ellenkező nemű entitások okozzák a szexuális azonosságtudat zavarait.

A homoszexualitás, a transzszexualitás és a transzvesztitizmus az ilyen megszállás extrém következményei.”


(Részlet) 

dr. Edith Fiore - Nyugtalan holtak című könyve


ÉLET A HALÁL UTÁN

online szeminárium - 3. rész


dr. Dankó Szilvia - Daisy

eletahalalutan@gmail.com


Ha szeretnél csatlakozni a bővebb szemináriumhoz, az alábbi oldalon tudsz jelentkezni:

https://www.aranykapum.com/tanfolyamok/elet-a-halal-utan/69190/


vissza