KÖNYVEIM

 


"REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA"

1. kötetANGYALOK, SZELLEMEK ÉS MÁS LÉNYEK

- KÖRÜLÖTTÜNK A LÁTHATATLAN VILÁG - 


E-BOOK 


MIRŐL IS SZÓL EZ A KÖNYV?


 

Miről szól ez a könyv?

Ez a könyv az én naplóm.

Reinkarnációs utaztatásaim naplója.

Úgy éreztem, át kell adnom azt a rengeteg misztikus tapasztalatot és csodát, amit a munkám során megfigyeltem, és persze a munkámtól függetlenül is gazdagodtam már jó néhány természetfeletti élménnyel életem során.

Többek között ezekről is be fogok számolni.

 

Azt is éreztem, hogy nem vághatok bele azonnal az előző életbeli utazások esetleírásaiba, mert ez olyan lenne, mintha egy történetet a közepénél kezdenénk el mesélni.

 

Végül úgy alakult, hogy ezek a reinkarnációs kalandozások, majd csak a 2. kötet témáját képezik.

 

Egy reinkarnációs utaztatás nálam nem feltétlenül arról szólt, hogy na, akkor nézzük azokat a bizonyos előző életeket.

Egyébként az emberek nagyon ritkán jöttek konkrétan azzal a célzattal, hogy csak „mozizzanak.”

Leggyakrabban valamilyen problémával kerestek meg, megoldandó élethelyzetekkel és megválaszolandó kérdésekkel.

Szerették volna jobban megérteni az okokat, és oldani a fájdalmas, nehéz érzéseket, félelmeket.

 

Amikor elkezdtünk egy ilyen utazásos meditációt és az emberek mélyebb tudatállapotba kerültek, akkor rengeteg érdekességet láttak és érzékeltek.

 

Ami addig láthatatlan volt, az láthatóvá vált.

Feltárult egy más világ...

 

Ebben a kötetben erről írok.

 

Mi minden van körülöttünk a láthatatlan világban.

Én és az „utazóim” mi mindennel találkoztunk.

 

Több esetleírást is olvashatsz ebben a könyvben, a gondolataimmal és személyes történeteimmel fűszerezve.


dr. Dankó Szilvia

Daisy 

 

 


Terjedelme: 130 oldal


Ára: 4400 Ft


Nyomtatott könyv formájában nem elérhető!Az E-Book megrendelhető:

Lentebb görgetve az oldal alján található megrendelési űrlapon.

 


 

VÉLEMÉNYEK AZ E-BOOKRÓL"Ez a fantasztikus könyv, kifejezetten a libabőrös kategóriába sorolható!! Imádtam minden oldalát, sorát, még a betűket is... Egyszerűen magával ragadó az az alázat, önzetlenség, amivel Szilvi könyvvé formálta a tapasztalatait. Mivel személyesen is ismerem, tudom, hogy ragyog a lelke és ebben a fényben az olvasó is megmártózhat... Egy igazi kincs!!  Boldoggá tett, hogy az elsők között olvashattam!! Köszönöm neked, hálás szívvel!!!Őszintén ajánlom mindenkinek, aki valami igazán értékesre, rendhagyóra vágyik! Tényleg lélektől lélekig hatol!!!"

Üdv: Anita & Suzy

 


 

"Nagyon jó a könyv, magával ragadó. Kénytelen voltam egyfolytában végighallgatni (egy szövegfelolvasóval) annyira tetszett. Tudom, hogy több előző életem volt, de talán a szellemekkel foglalkozó rész ragadott meg a legjobban. Erről az első kötetről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Amíg végig hallgattam a szövegfelolvasóval, többször futott végig a hátamon a hideg, eszméletlen volt. "

István


 

"Nagy érdeklődéssel olvastam a könyved több okból is. Több éve vonzódom én is a spirituális világhoz, kommunikálok szellemi vezetőkkel, közvetítem az üzeneteiket a hozzám fordulóknak. Kommunikálok lelkekkel, kiknek nem sikerült átkelniük a fénybe és természetesen átsegíteni őket. Szeretnék én is megtanulni utaztatni. Csodálatos a könyved, melyben leírod a saját és vendégeid tapasztalatait. Teljes mértékben helytálló és hiteles. Sok ember fél utazni, sok elrettentő példa kering és nincs mögötte valós tapasztalat. Ez a kis könyv megadja a lehetőségét annak, hogy kicsit távolabbról szemlélődjön az olvasó és mégis közelről. Remélem sokan fogják olvasni és sokuknak segítségül szolgál majd. Köszönöm hogy elolvashattam!"

Kriszta

 


 

"Kedves Daisy! Eszméletlenül érdekes, izgalmas, magával ragadó a könyved!!! Egy szuszra elolvastam, és nagyon várom, hogy a következõ kötetet olvassam. Azt mindig tudtam, hogy vannak velünk lelkek, kisebb tapasztalásokból. Gyermeki módon hiszek a tündérekben és manókban, és hiszem, hogy nem vagyunk egyedül egy ekkora univerzumban. Ha lehetne kérnem, írj még sok sok kötetet.  :) Nagyon szépen köszönöm ezt az élményt!!!"

Anna


"Kedves Szilvi! Izgatottan vártam a könyv megjelenését. Szabad 20 percemben elkezdtem olvasni, hogy "majd folytatom"... Képtelen voltam lerakni, elolvastam az egészet. Magával ragadott a könyv és hatása alatt voltam még napokig."

Stella
AZ E-BOOK ÁRA:

4400 Ft

MEGRENDELÉSEDET az alábbi ŰRLAP kitöltésével küldheted el nekem.


MEGRENDELÉSI ŰRLAP:


E-BOOK MEGRENDELÉS

"REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA" - 1.kötet - Angyalok, szellemek és más lények - Körülöttünk a láthatatlan világ

Név (számlázási név) *:
E-mail cím *:
Cím (számlázási cím) *:
Telefonszám:
Megjegyzés (ha van):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!