ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 1. rész

2023.08.08.

ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 1. rész

Bevezetés

(ingyenes, rövidített verzió)

Szeretettel köszöntelek az ÉLET A HALÁL UTÁN című online szeminárium első napján.


Az első napon arról lesz szó, hogy miért fontos, hogy a szellemekről beszéljünk?

Pontosabban az itt ragadt szellemekről.

Na és elmesélem a saját történetemet is. 


Szóval, miért is fontos, hogy erről beszéljünk?

Képzeljétek, az emberiség kb. 70 %-át érinti. Döbbenetes adat. 

Az emberek közel 70 %-a úgy éli mindennapjait, hogy van vele valaki….


Ha mélyebben megismerjük és megértjük a halál mibenlétét, a túlvilág természetességét, talán nem fűződne hozzá ennyi szenvedés és nem lenne ennyire nehéz az elengedés…

Ezen a szemináriumon elmesélem, mit tapasztaltam a “szellemekkel” kapcsolatban a közel 10 éves reinkarnációs utaztatói munkásságom során.

Az emberek mélyebb tudatállapotban jellemzően “látókká” válnak, olyasmit is meglátnak, megéreznek, amit éber állapotban nem, vagy esetleg csak sejtegetnek…

Ezek a tapasztalatok egybecsengőek dr. Edith Fiore munkássága során tapasztaltakkal, aki a miami egyetemen szerezte doktorátusát klinikai pszichológiából. 

Az “ÉLET A HALÁL UTÁN” című szemináriumon dr. Edit Fiore által vezetett több ezer hipnózis eredményét fogom összevetni az általam vezetett mélymeditációs terápiák eredményeivel, jelen esetben természetesen a szellemekkel kapcsolatos ismeretekről lesz szó.


Dr. Edith Fiore munkássága nekem nagyon sokat segített.

Írt a témában egy könyvet, de a kiadó is sokáig habozott, hogy kiadja-e, mert nem akart tömeghisztériát kelteni, ahogy én sem szeretnék.

Ugyanis fennáll a veszély, hogy ha megismerjük, milyen tüneteket okoz az, ha valakivel megszálló szellem van, egyesek szinte minden problémájukat ennek fogják betudni. 


Nagyon kérem már itt a szeminárium elején, hogy maradjunk tudatosak, használjuk “józan eszünket”, főleg hogy a jelenlegi energetikai tisztulás, a bolygónkon zajló rezgésemelkedés is okozhat mindenféle tüneteket. Na és persze tudjuk, sok minden más is.

Rengeteg vonakodás után azért döntöttem én is a szeminárium mellett és a magyar kiadó is dr. Edith Fiore könyvének kiadása mellett, mert a tapasztalatok szerint úgy tűnik, nagyon sokan megoldást kaphatnak a problémájukra, ha megismerik ezeket az információkat.


A szemináriumon működő “receptet” is fogsz kapni, ha úgy ítéled meg, hogy van veled valamilyen szellem, tehát tekinthetjük egyfajta önsegítő szemináriumnak is.


A szeminárium segítségével meggyőződhetsz arról, hogy pl. az öngyilkosság nem old meg semmit, inkább csak “olaj a tűzre.”

Fontos, hogy terjedjenek ezek az ismeretek, hiszen sajnos Magyarország köztudottan élen jár az öngyilkossági statisztikákban.


Ami még nagyon fontos, hogy szakemberek számára is elgondolkodtató és hasznos tudásanyag lehet, ami segítheti gyógyító munkásságukat.


És végül, de nem utolsósorban, azért is fontos erről beszélni, mert remélem, hogy a végére más szemmel fogod nézni az életet és a halált, talán még az értékrendedben is változást okozhat.




Nagyon úgy tűnik és én teljességgel hiszem, hogy életünk jóval több, mint itt ez a néhány évtizednyi földi létezés.


Visszatérve arra a bizonyos döbbenetes adatra. 

dr. Edith Fiore munkássága során (több ezer hipnózis után) ugyanarra a megállapításra jutott, mint én: megfigyelhető, hogy az emberek kb. 70 %-át érinti a szellemi megszállás. 

A legtöbben, akik hozzám érkeztek reinkarnációs utaztatásra, előző élet helyett, a velük lévő itt ragadt szellemet pillantották meg vagy érzékelték.

...

(Részlet)


ÉLET A HALÁL UTÁN

online szeminárium - 1. rész

Bevezetés

Miért fontos, hogy a szellemkről beszéljünk?

  


dr. Dankó Szilvia - Daisy

eletahalalutan@gmail.com


Ha szeretnél csatlakozni a bővebb szemináriumra, az alábbi oldalon tudsz jelentkezni:

https://www.aranykapum.com/tanfolyamok/elet-a-halal-utan/69190/





A szerző írásos jóváhagyása nélkül – sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hangos könyvet, bármilyen internetes közlést, fénymásolást, rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját.

Köszönöm, hogy tiszteletben tartod a munkásságomat!

Jogtulajdonos: © dr. Dankó Szilvia, 2023

vissza