Közel az éghez… – a gyerekek pszi-képességei

2019.02.16.

Közel az éghez… – a gyerekek pszi-képességei

Sok történetet ismerhetünk gyermekekről, akik képesek érzékelni a szellemek jelenlétét, vagy emlékeznek a születésük előtti időkre…

A cikk megjelent a Fanny Magazinban (2018. december)
Szakértőnk: Dr. Dankó Szilvia


Vajon a kicsik még valóban birtokában vannak e később elhalványuló, különleges képességeknek?
Dr. Dankó Szilvia spirituális tanácsadó szerint a gyerekek valóban nyitottabban képesek befogadni a transzcendens élményeket.
– Szívügyem a téma! Nagyon fontosnak tartom, hogy beszéljünk róla, és minél többen megértsük a mai kor gyermekeit. Én a saját bőrömön tapasztaltam a meg nem értettség és a másság fájdalmát – meséli szakértőnk. – Nekem is voltak gyerekkoromban spirituális tapasztalataim, de harminc évembe telt, hogy rájöjjek és megértsem: minden rendben van velem, nincs semmi bajom, csak másképpen működöm, és másoknál érzékenyebb vagyok az energiákra. Sosem felejtem el, hogy ötévesen érzékeltem nagypapám jelenlétét a halála utáni napokban. A testvéremmel éjjelente gyakran hallottuk lépések „halk zaját”, pedig látszólag senki sem járt ott…


Két élet között

– Tudom, és ma már spirituális tanácsadóként, reinkarnációs utaztatóként a vendégeim által is tapasztalom, mennyi nehézséget okoz mind a szülőnek, mind a gyereknek, hogy nem értik, mi történik bennük és körülöttük – meséli Szilvia. – Az „utazók” mélyebb tudatállapotban természetes módon érzékelik a leszületni szándékozó lelkeket, már akár évekkel a nagy esemény előtt is. Én szintén érzékelem a saját leendő gyermekemet, és egyfajta telepatikus kommunikáció is előfordul köztünk.

Új generáció

Szilvia az utóbbi években a meditációk során egyre gyakrabban találkozik olyan kis lelkekkel, akik azt mesélik, még soha nem éltek a Földön: új teremtmények vagy magasabb tudatosságú világokból, létformákból érkeztek.
– Az ezoterikus irodalomban indigó-, kristály- és szivárványgyerekeknek nevezik őket, tudományosabban Y, Z, és α generációnak – folytatja a szakértő. – A témával foglalkozó szakirodalomban is olvasható, hogy a kristálygyerekek születésük előtt gyakran bejelentkeznek a szüleiknél telepatikusan vagy az álmukban, majd a várandósság ideje alatt tanítanak és kommunikálnak velük. Egyre több anyuka számol be nekem is hasonlókról. Ők csaknem teljesen felébredettként születnek, nyugodtak, éberek, és a szemükben mintha évezredek bölcsessége tükröződne.
 

Tanuljunk tőlük!

A spirituális tanácsadó szerint a ma nemzedéke mindenképpen egy fejlettebb generáció, és különleges adottságokkal érkezett.
– Ezek a csodálatos képességek mindannyiunkban ott rejlenek, és ezeknek a gyermekeknek a feladata emlékeztetni minket erre – magyarázza Szilvia. – Ők gyakran képesek beszámolni arról is, hogy hol voltak a földi leszületésük előtt. Épphogy megtanulnak beszélni, máris gyakran mesélnek egy otthonról, ahol béke és szeretet van, ahol értelmét veszti az idő, és minden „most” van, minden „egy”… Érzékelik, látják a szellemeket, angyalokat, és kommunikálnak velük. A képzeletbeli barát is nagy eséllyel létezik, érdemes figyelni, mi mindent beszélnek, ami elsőre fantáziálásnak, képzelődésnek, mesének tűnhet. Az ő éber tudatállapotuk olyasmi lehet, mint amit mi meditációval vagy hipnózissal érzékelnénk. Rengeteget tanulhatunk ezektől a gyerekektől, és jobbá tehetjük a segítségükkel a világunkat, boldogabbá az életünket. Figyeljünk oda rájuk, gondoskodjunk róluk, bátorítsuk őket!

Interjú velem: dr. Dankó Szilviával
Megjelent 2018. decemberében a Fanny magazinban és az Astroneten


vissza