DAISYUNIVERZUM

REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁS

 

Előző/Párhuzamos életek megismerése és blokkok oldása vezetett mélymeditációs technikával!

 

 

 

Reinkarnációs utaztató képesítésemet a Nemzetközi Tudományos Metafizikai Akadémián szereztem.
Egy személyes tapasztalat élménye adta a motivációt ahhoz, hogy az "utaztatással" szívből foglalkozzam.

Az általam alkalmazott módszer indiai tanításokon alapul, bár az évek során sok egyedi elemmel bővült.Miért érezhetjük úgy, hogy "utaznunk" kell vagy meg kell ismernünk "előző" életeinket?


Ha úgy érezzük utaznunk kell, akkor a legtöbb esetben Felsőbb Énünk is hasonlóan gondolja, hiszen tudatni szeretne velünk valamit, ezért "vezetődünk" el ilyen információkhoz és utaztatást végző személyhez, ezért érezhetünk erős vonzódást vagy vágyat további életeink megismerésére.


Előfordul, hogy blokkok és problémáink, félelmeink miatt jutunk el ehhez a módszerhez. 

Miféle problémák esetén? Ez mindenkinél egyéni, de legtöbbször:

 
- párkapcsolati
- családi, szülőkkel, rokonokkal kapcsolatos,
- helyszínnel,
- kollégákkal,
- anyagiakkal, 
- életúttal, életcélokkal,
- esetleg valamilyen állattal,
- tárggyal,
- vagy illattal, ízzel, egyéb kézzel nem megfogható dologgal kapcsolatban.

Az utazás eredményeképpen tisztábbá és átláthatóbbá válhatnak az élethelyzetek, azokat felszabadultabban élhetjük meg a későbbiekben, és könnyedebben léphetünk a megoldások és tettek mezejére.

 


Tévhitek eloszlatása

 A reinkarnációs utazással kapcsolatban rengeteg a tévhit és a félrevezető információ.

Nem regressziós hipnózisról, és nem is tudattalan, álomszerű utazásról beszélünk.
A mély tudatállapotba került személy nem válik zombivá, nem esik össze eszméletlenül és a szobát sem fogja körbelebegni.
Egy meglehetősen kellemes állapotba kerül, amely akár a nap során spontán is megtörténhet. Ilyen tudatélményt élünk meg, amikor ébren álmodozunk vagy pl. a jóga, az agykontroll vagy hasonló meditációs technikák is hasonló állapotba juttathatnak.
Érzékeljük a körülöttünk történő dolgokat, ugyanakkor fizikailag és érzelmileg egyaránt el vagyunk lazulva.


Az utazás menete

Az utazás energetikai tisztítással és relaxációval kezdődik. 

Fontos információ, hogy kizárólag olyan más életbeli képek, érzések jönnek elő, amelyekre az illető lelkileg, szellemileg fel van készülve. 
Ha a tudatalatti nem szeretné, akkor nem fog láttatni és betekintést engedni. 
Egy ilyen vezetett, hipnózis nélküli, de rendkívül mély tudatállapotban saját lelkünk, vezetőnk, Felsőbb Énünk adja meg a válaszokat. Ennek módja egyénenként eltérő lehet, érkezhet gondolatként, képekben, belső hang formájában vagy érzések útján, tehát bármelyik érzékszerven keresztül.

Az utazás során egyszerre tapasztaljuk meg a "látott" élet érzéseit, gondolatait, miközben halljuk közben a környezetünkben lévő zajokat, tudatában vagyunk testünknek és képesek vagyunk beszélni, reagálni, kérdezni.
A végén mintha egy mély, pihentető álomból ébrednénk.Gyakran felmerülő kérdések


Megoldódnak a problémáim?
Blokkok, félelmek feloldódása és ezáltal a lélek gyógyulása az igazsággal történő találkozás következtében jöhet létre.
Előfordulhat, hogy több alkalom is javasoltnak tűnhet a problémáktól és tapasztaltaktól függően.

Bármit meg fogok tenni, amit a vezetett eljárás közben kérnek tőlem?
Bármit azért nem. A tudatalatti nem engedné, hogy olyan dolgokat vigyünk véghez, ami egyébként az etika vagy a morális hitvallásával ellenkezik.

Előfordulhat, hogy ebben a mély tudatállapotban maradok?
Semmiképpen. Ha esetleg az utaztató kihagyná a felébresztés mozzanatát, az egyén hamarosan az álom természetes állapotába kerülne át, ami végül is kihozná őt ebből a tudatállapotból, amikor természetes módon felébred.

Mindenki részt vehet?
Majdnem mindenki, igen! Ha valaki képes koncentrálni és ellazulni, és engedi magát "utazni", követi a vezetett meditációban elhangzottakat, akkor nagy eséllyel sikeres lesz az utazás.


Az utazást megelőző 24 órában tilos bármilyen tudatmódosító szer használata: drogok, alkohol és minden olyan gyógyszer, ami nyugtatót, vagy morfinszármazékot tartalmaz. Ajánlatos kipihenten és könnyedén megétkezve érkezni a megfelelő energiaszint fenntartása érdekében. Célszerű gondoskodni kényelmes ruházatról.

Korhatár: 18 év


Fogok arra emlékezni, ami az utazás közben történt?
Igen, hiszen teljesen tudatában van az utazó a körülötte történteknek.
Reinkarnációs utaztatás időtartama: kb. 90 perc - max. 120 perc alkalmanként 

Ára: 33.000 Ft / alkalom 


(22.000 Ft / 1 óra - meditatív konzultáció, erről bővebben itt olvashatsz: //aranykapum.com/meditativ-konzultacio/ )


(Időpont foglalása előre utalással lehetséges)


Helyszínek:


- Dunaharaszti - Csillagfény Központ - Fő út 121. (kizárólag előzetes egyeztetés alapján tartózkodom ott)

- ONLINE Messengeren

JELENLEG SZÜNETEL EZ A SZOLGÁLTATÁS!


Bejelentkezés:
E-mail: daisyuniverzum@gmail.com 
Dr. Dankó Szilvia 

 

KAPCSOLATFELVÉTEL

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Város:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 


Egyéb információk


Az utazás nem helyettesíti a gyógyászatot, orvosi, pszichiátriai kezeléseket, csak mintegy kiegészítő segítségül szolgálhat.További információk és cikkek a témával kapcsolatban:

//aranykapum.com/elozo-eletek/

 

 

 

Mások tapasztalatai


"Az utazás óta sokkal energikusabbnak és életvidámabbnak érzem magam, és valahogy sokkal erősebb a hitem abban, hogy a középpontomban tudok maradni, ahol nyugalom van!
Hálásan köszönöm! ❤
Ildikó"

 

"Nagyon szépen köszönöm a tegnap esti foglalkozást! Egy élmény volt...vagy inkább több. :)
Nagyon intenzív. Nagyon tetszett. A foglalkozáson felül pedig örülök, hogy megismerhettelek! :)

Sokszor figyeltem meg magamon, hogy különböző emberek társaságában másképp érzem magam, mást hoznak ki belőlem - szerintem mondanom sem kell, hogy a Te társaságodban teljesen fel tudtam szabadulni, nagyon jól éreztem magam - biztos vagyok benne, hogy ezért is sikerült ennyire jól a regresszió, vagy betekintés... :) "

Sz. Ervin

 

"Fantasztikus élmény volt veled az utazás. Úgy érzem, hogy most tényleg tudok hinni bizonyos dolgokban és lehetőségekben és magamban. Bár az elmúlt napok lelkileg nagyon hullámzóak voltak, a jó kedv és sírás váltogatta egymás. :) Köszönet mindenért. Szeretnék még visszamenni hozzád."
Zs. Klaudia

 

Saját tapasztalatom


Még tizenéves kislány koromban volt egy éveken át visszatérő álmom, egy aprócska képrészlet egy házról, benne egy hatalmas lépcsőről és néhány fájdalmas érzésről. Mindig csak ez a pici villanás...majd egy családi nyaralás alkalmával megtörtént a felismerés, elképesztő élmény volt és csoda, hiszen eljutottam abba az épületbe, láttam azt a lépcsőt, amit álmomban is, sőt valahogy a ház minden részletét ismertem, a kertben pedig az a "de rég jártam itt" kellemes érzése fogott el.

Az ezt követő hónapokban a "sors" utamba sodort egy reinkarnációs utaztatót, egy kedves barátomnak köszönhetően elég spontán és váratlan szituációban, de nem volt kérdés, ki szerettem volna próbálni, úgy éreztem, mintha a történet le akart volna záródni, teljessé akart volna kerekedni előttem.  
Hosszú lenne itt elmesélni a részleteket, de döbbenetes élményen mentem keresztül. A készülő könyvemben részletesen elmesélem. (Reinkarnációs utaztatásaim naplója 2. kötet)

Az utazást követően egy időre "beköltöztem" az iskola könyvtárába, ahol bebizonyosodott, hogy igazolható, valós információkat kaptam, láttam az utazás során... mind nevek, dátumok, események, és képek terén.
Érdekes módon a visszatérő álom többé már nem jelentkezett.
Sokat jelentett és ezután is hálás leszek azért, hogy e kalandok útján tisztába kerültem énem és életem egyik részével.