DAISYUNIVERZUM

PÁRKAPCSOLAT - CSALÁD

Hol rontják el a férfiak?

2019.01.31. Hol rontják el a férfiak?

Tanulságos párkapcsolati lecke férfiaknak nőkről...

tovább

A mágikus nő

2018.06.20. A mágikus nő

A nő, akit egy férfi választ, meghatározza a férfi egész létét. Vannak szelíd nők, akik mellett a férfi léte biztonságos és előre kiszámítható lesz.

De vannak a vad, spirituálisan felébredett nők, akik úgy megkavarják egy férfi életét, hogy ő kénytelen lesz változni és változtatni…

tovább

9 tipp a boldog párkapcsolathoz

2015.01.16. 9 tipp a boldog párkapcsolathoz

Egy boldog párkapcsolat kialakítása és fenntartása komoly munkát igényel, bármennyire is próbálnak mást sugallni a romantikus filmek.

tovább

A férfi és nő misztikuma

2014.10.09. A férfi és nő misztikuma

Nincsenek véletlenek, ahogy szerencsének és büntetésnek sem nevezhető semmi, minden okkal történik, ahogy az is, hogy éppen kit sodort mellénk az élet párunkként, vagyis ki az, akit éppen legnagyobb tanítónkként bevonzottunk életünk egy adott szakaszában és ebben a változó mindenségben.

tovább

A legnagyobb tanítónk a párkapcsolat

2014.09.02. A legnagyobb tanítónk a párkapcsolat

A párkapcsolattól a legtöbben szerelmet, szexet, kalandot, házasságot, lelki békét vagy valami hasonlót várnak. Pedig két ember meghitt viszonya, szoros együttélése a legkomolyabb spirituális tanulási lehetőség lehet, ha megengedjük – és ha tudunk élni vele. Miért olyan nehéz jól működő kapcsolatot kialakítani és fenntartani?

tovább