Az önszeretet előnyei 30 pontban

2015.07.22.

Az önszeretet előnyei 30 pontban

Ilyen az, amikor szeretem magam...
30 pontban :-)
Amikor szeretem önmagam...

1. Tudom, hogy bármire képes vagyok, nincs lehetetlen, ezért egyre magabiztosabbá válok az élet minden területén.

2. Nehézségek esetén könnyebben idézem fel a bennem lévő hatalmas erőt, hiszen harmóniában vagyok önmagammal, döntéseimet könnyebben meghozom és meg is valósítom. Emiatt az erő miatt még jobban tisztelem és szeretem önmagam!

3. A szeretet mindig erőt ad, fizikai értelemben is, szerintem jobb, mint a kávé, sőt ez az erő végtelen, így tényleg képes vagyok olyasmire is, amire azelőtt gondolni sem mertem.

4. A szeretet több békével, harmóniával és vidámsággal jár együtt.

5. Mivel már nem a félelmeimre koncentrálok, ezért egyre több pozitív és felemelő tapasztalást élek meg a vonzás törvénye által.

6. Egyre jobban érzem magam, ez a környezetemre és a körülöttem élőkre is pozitív hatással van.

7. Ahogy magamban meglátom a szépet, úgy másokban is egyre inkább, hiszen már nem a félelmeimet tükrözik vissza.

8. Többet mosolygok, hiszen már jól érzem magam, ezért egyre több ember mosolyog velem. Ha esetleg rajtam mosolyognak, annak is örülök, hiszen ők is mosolyognak.

9. Ha többet mosolygok, az hatással van az egészségemre is, hiszen a nevetés köztudottan gyógyít, de ezt tapasztalom is.

10. Amikor szeretem magam, szárnyalok, átölelném a világot és elrepülnék bárhová, egyre élettel telibb, aktívabb, energikusabb és bátrabb vagyok, kinyílok az életre.

11. Mivel megnyílok, ezért mások is könnyebben megnyílnak felém.

12. Ezáltal már nem érzem úgy, hogy engem senki sem szeret igazán.

13. Könnyebben alkalmazkodom a változásokhoz, hiszen ha szeretet van bennem, kevesebb  a félelem, ezért nem félek már kilépni a komfortzónámból.

14. Új lehetőségeket és hozzám hasonlóan gondolkodó embereket vonzok magamhoz, ettől megint csak jobban érzem magam.

15. Sugárzik belőlem valami, azt mondják ragyogok, érzem, ez mindenre hatással van, anyagiakra, a munkámra és a kapcsolataimra is.

16. Persze még továbbra is adódhatnak nehézségek, de egyre bölcsebben, higgadtabban, gyorsabban oldom meg őket és jutok túl rajtuk.

17. Ha több bennem az önszeretet, akkor több az önbizalmam is, bátrabban adom és vállalom fel magam minden helyzetben.

18. Erősebben tudok szeretni akár egy párkapcsolatban is, ezáltal több szeretetet vagyok képes befogadni, amitől még jobban érzem magam, de ezzel együtt a társamat is emelem.

19. A szeretet növekedésével csökkennek bennem az elvárások.

20. A szeretettől megtanulok jobban elfogadni,  ezért már nem biztos, hogy olyat ítélek meg rossznak, amit korábban annak ítéltem. Sőt, már egyre kevésbé ítélkezem, hiszen tudom, a jó és rossz megítélése is mindig nézőpont kérdése...egyszerűen hagyom magam tapasztalni.

21. Ha szeretet van bennem, kevésbé tudok "rossznak" tűnő, ártó dolgokat elkövetni, hiszen akiben szeretet van, az miért is bántaná magát vagy másokat. (Bár előfordul, hogy amikor önmagunkat szeretve bizonyos változtatásokat hajtunk végre, azzal mások talán nem értenek egyet, vagy nem tudják elfogadni, de ez így van rendjén, ennek feldolgozása az ő saját egyéni leckéjük.)

22. Ha szeretet van bennem, egyre többet tapasztalom meg életemben a szinkronicitást, vagyis érzem, hogy minden passzol és szinkronban van egymással, mintha minden értem lenne. Egyre többször élek és érzek meg előre történéseket, egyre jobb az intuícióm, előérzetem és egy felsőbb erő valahogy mindig arra az útra a terel, ahol érezhetően lennem kell.

23. Egyre több olyan esemény történik, amelyek tovább emelik a jókedvemet, egyre nagyobb bennem és körülöttem a harmónia, ezért egyre könnyebb önmagam és másokat szeretni, amit egyre jobban meg is merek engedni magamnak. Olyan ez, mint egy önmagát gerjesztő folyamat.

24. Egyre kevésbé érdekel már, hogy ki mit gondol rólam.

25. A bennem lévő szeretet növekedésével tudatosságom is növekszik, ahogy szívem tudatossága, úgy testemé is, ösztönösen érzem egyre inkább mi a jó nekem.

26. Nem érzem többé magam magányosan, hiszen önmagamban egy nagyon szerethető társra és társaságra leltem, sőt az egyedül töltött időknek is nagyon örülök, mert ilyenkor tovább kalandozhatom abban a végtelen belső univerzumban, aminek kapuját a szeretet nyitotta ki bennem.

27. Ha szeretek, akkor érzem igazán, hogy élem az életem és nem elpazarlom a napokat, még akkor is, ha esetleg azokat pihenéssel tölteném.

28. Minél több bennem a szeretet, annál kevesebb félelem tud bennem teret hódítani.

29. A sok önszeretet-dózis önszerelemmé gerjed, eljön egyre több olyan pillanat, amikor már felhőtlen  boldogságban úszva teszem a dolgom és élem az életem... kézen fogva magammal és a világgal.

30. A szeretet az az energia és fény, ami mindent megtisztít, feltölt és egybeolvaszt. Szeretetre lehet a múltban emlékezni, de csak a jelenben tudom átélni. Már többé nem fájnak a régi szép idők, hiszen megszűnt a hiányérzet...rájöttem, valójában csak a szeretet hiányzott, vele együtt minden teljessé válik.


A leckéket itt az élet iskolájában maga az élet fogja produkálni és kikérdezni, vagyis olyan helyzetek "teremtődnek", ahol lesz lehetőség gyakorolni és alkalmazni az elméletet. :)Írta: Dr. Dankó Szilvia -  DaisyEnnek a cikknek a tartalma, szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!


Várlak szeretettel a következő EZOTERIKUS PROGRAMOKON:

https://www.aranykapum.com/ezoterikus-programok/

vissza