DAISYUNIVERZUM

HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a hírleveleimre!

Név *:
E-mail cím *:
Leiratkozom

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

A regisztrált felhasználók megkapják oldalam - bizonyos időszakonként megjelenő - elektronikus hírlevelét, melyben a friss hírekről és tartalmakról kaphatnak rendszeres tájékoztatást.

A hírlevél használata rendkívül egyszerű.

A hírlevélre történő "feliratkozáshoz" kérlek, jelöld be a "feliratkozom" választómezőt, add meg neved, e-mail címed, majd nyomd meg a "mehet" gombot.

A feliratkozást követően egy e-mailt kapsz, amelyben megerősítheted feliratkozási szándékodat az adott linkre kattintva!

(Ha esetleg nem találnád meg az e-mailt Beérkező leveleid között, lehetséges, hogy a Spam vagy Promóciók mappában landolt!)


A hírlevélről történő "leiratkozáshoz" kérlek a "leiratkozom" választómezőt jelöld be, majd add meg neved, e-mail címed és nyomd meg a "mehet" gombot. Amennyiben leiratkozásod sikertelen, kérlek küldj nekem egy üzenetet a feliratkozott e-mail cím megjelölésével az aranykapum@gmail.com e-mail címre.

Rendszerünk html formátumú e-maileket küld, ezért szükséges, hogy leveleződben engedélyezd a html formátumú levelek megjelenítését, ellenkező esetben nem tudod a hírlevelemet olvasni!