DAISYUNIVERZUM

Felhasználói feltételek

Felhasználási feltételek:


Az oldalunkon megjelenő cikkek szerzője (egyéb forrásmegjelölés nélkül) elsősorban az oldal tulajdonosa, a cikkek saját szellemi tulajdonnak számítanak, másolásuk, engedély nélküli utánközlésük tilos, jogi következményt von maga után.

 

Oldalunkon szerzői jogvédelem alatt álló képek is szerepelnek, ezeket többnyire a képen látható www.aranykapum.com felirattal elláttuk. Más weboldalon való felhasználásuk vagy egyéb reprodukálásuk sem egészben, sem részben nem lehetséges.

 

Utánközölt cikkeknél a forrás (könyvek, internetes oldalak), a szerző neve, a cikk végén olvasható. Külső szerző által publikálásra került anyag jogtisztaságáért az oldal tulajdonosa felelősséget nem vállal.

 

Az oldalon megjelenő cikkek kizárólag tájékoztató jellegűek, azok tartalmáért, hitelességéért, valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Az oldalon közölt információk nem helyettesítik szakember véleményét, ezért kérjük, ha egészségügyi problémája van, minden esetben feltétlenül kérje ki orvosa tanácsát, forduljon a megfelelő szakemberhez.

 

Megszerzett legjobb tudásunk szerint közöljük az információkat annak reményében, hogy minél több ember életében hozzájárulhatunk a testi - lelki - szellemi harmónia eléréséhez, ennek ellenére nem vállalunk felelősséget semmiféle esetleges közvetlen vagy közvetett károsodásért, amely a honlapunkon közzétett módszerek, információk alkalmazásával függ össze.

Nem gyógyítunk, nem kezelünk, nem praktizálunk, kizárólag információt közlünk.

 

Kijelentjük, hogy az oldalunkon található űrlapon való feliratkozáskor adatait bizalmasan, az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeljük, azokat külső fél számára nem szolgáltatjuk ki.

 

Kérjük, csak akkor látogassa a weboldalunkat, ha a fenti felhasználási feltételekkel egyetért.

 

Köszönjük!

www.aranykapum.com