Duálpárok, Ikerlángok az Újhold energetikájában

2018.10.08.

Duálpárok, Ikerlángok az Újhold energetikájában

Megint sokan összerezonáltunk az érzéseinkben, mindegy kinél mi vagy ki okozta látszólag vagy mi váltotta ki.

Úgy tűnik, ismét sokan érzünk és tapasztalunk hasonlókat, ahogy ez lenni szokott.

Mintha a "függőségi szálak" erőteljesen szakadni, oldódni kezdtek volna.

Az angyalkártyáim ezt a "társfüggőség" lappal szokták szimbolizálni, tudatalatti vagy reinkarnációs utaztatásokban pedig ezeket fekete szálakként szoktuk látni, amelyek két embert különféle csakráknál vagy testrészeknél kötnek össze. 

Az angyalok úgy hívják: "a félelem szőtte szálak", amik többsége előző életeinkben gyökerezik. Ha eljött az ideje, ezek elvághatóak, ha nem jött el az ideje, hiába vágjuk, nem szakad el, vagy visszanő. Ilyenkor még dolga van a két félnek, és tapasztalások, megélések szükségesek az elvágáshoz.

A fizikai világunkban ezeket féltésként, féltékenységként, negatív gondolatokként, ragaszkodásként, birtoklásként, fájdalomként érezzük többnyire, de minden olyan érzés létrehozhatja ezeket a szálakat, amit bár az elménk szeretetnek hisz, de ha mélyebben megnézzük, rájövünk, hogy a szeretet feltételekbe ütközött, hiszen elvárásokkal, ítélkezésekkel van tele.

Első dolgunk, hogy nem ellenállunk, hanem tudatosítjuk és elfogadjuk őket, és ezután kezdhetjük gyógyítani. Amíg ellenállunk az érzésnek, azzal csak növeljük és valamikor úgyis felszínre fog jönni, mint egy kitörő vulkán, és nem garantált, hogy az "cukibb" érzés lesz, sőt...

Kedves párjaink, szerelmeink okozta tükrök újabb mélységeket mutatnak meg bennünk mostanában, mintha az oldódásunkban, gyógyulásunkban újabb és még mélyebb rétegekhez érkeztünk volna. A lélek gyógyulni akar...szabadulni... ami sok esetben nem azonos azzal, hogy el kell hagyni őket vagyis elmenekülni, de sokaknál tényleg úgy tűnhet betelt a pohár véglegesen és ez a megoldás. Csak ugye azt már nem menekülésnek hívjuk.

Lehet menekülni is, de lehet a dolgok mögé nézni és megérteni, és türelemmel meggyógyítani magunkat, hiszen az okok mindig bennünk keresendőek.

Sok kapcsolatnál azért valóban letisztulhat, hogy vége, nem tartható tovább, a tükrökből tehát azt is érdemes észrevenni, hogy "többet érdemlek, menni kell tovább". Sok kapcsolat célja ez, hogy ráébredj, mennyire csodálatos vagy és az önszeretetlen emlékeid, programjaid gyógyítása miatt vonzottad az adott kapcsolatot. Aztán ezek a párok vagy tudnak még tovább együtt fejlődni, vagy nem. Nem értek egyet azzal, hogy azonnal menekülőre kell fogni. Főleg a mostani időkben, mikor a tükrök ennyire felerősödtek, vagyis a blokkjaink ilyen ütemben oldódnak, a Föld rezgése pedig ilyen mértékben emelkedik.

A másik hibáztatása helyett magunkba kellene nézni, és ez sok esetben csak úgy fog menni, ha a tudatalattiba mélyülünk, ami 95%-ban! ural és irányít minket!

Ha mégis úgy érzed, tarthatatlan, ami van és el kell menned, el kell hagynod, akkor arra hallgass, hiszen ez megváltoztatja  a kapcsolat energetikáját és ez fogja kibillenteni a feleket a megrögzött rendszerekből. Akkor is, ha nincs vége, és majd egy újabb minőségben visszatér, de most nem a jövő fejtegetése a dolgunk (ahogy amúgy egyébként sem), hanem hogy "segíts magadon, Isten is megsegít"...ki hogyan... de ismétlem, legtöbbször, elég a tudatalattiba bekukkantani.

Mintha újabb mélységekhez érkeztünk volna...azért, hogy újabb magasságokat érjünk el.

Mindegy, hogy "sima" karmikus kapcsolatnak hívod, duálpárnak vagy ikerlángnak...a cél úgyis egy.... az Egységhez visszatalálás.

Azáltal úgy tűnik csak tovább kínlódunk, ha felbélyegezzük ilyen- olyan címszavakkal a kapcsolódásainkat. Minél magasabb szintű kapcsolódásnak tartjuk, annál jobban bele tudunk ragadni. Nem ez a lényeg, hanem a tapasztalás, a tanítása és az ok-okozat. Ha ezeken a címszavakon leakadsz, azzal csak elkülöníted magad és még jobban leválasztod magad az Egységről.

Tudjátok, amikor egy dal a semmiből csak úgy felbukkan a fejünkben és megállás nélkül dúdoljuk, hiába nagyon régen hallottuk, azt én a lélek üzenetének szoktam venni. Annyira ott van benne minden mondanivaló, ahogy megfigyeltem!

Ma este a Gary Jules: Mad World dala akart így kitörni belőlem... de főleg az a sor volt erős, hogy: "No tomorrow, no tomorrow"...

Fejtegettem az okát, gyorsan jött is a válasz. Bár a dal csalódott, szomorú energiákat közvetít, ami mintha belőlünk is oldódna, de nem depisnek vettem az üzenetét, hanem hogy: vége, nincs holnap...vagyis a holnap már más lesz, egy más energetika, egy más minőség, és azonnal összekapcsoltam a hajnalban bekösztöntő Újhold üzenetével és hatásával.

Holnaptól már nincs az, ami eddig volt...

Fontos, hogy ne azonosuljunk a gondolatainkkal, hiszen nem azok vagyunk. Mintha ez lenne a cél, ezen túllátni, feljebb emelkedni egy szintet Önmagunk végtelen magasságú dimenzionális lépcsőjén.

Az Újhold energiája egy magasabb minőségbe szeretne emelni bennünket, ahogy a lelkünk is szabadulni akar rengeteg, akár sok százezer éves tehertől, igazán meg szeretne újulni. Kicsit olyan kívülről szemlélős, eddigi hitrendszereket ledöngetős energia. Nézz a dolgokra másképp. Nézz magadba. Minden és mindenki ehhez segít hozzá és a világ nem egy "Mad World", ez egy csodaszép világ, ha hagyunk ledőlni egy pár "hú de biztosnak hitt hitrendszert, mintát és gondolati sémát". Keresd azt a hozzáállást, ami megnyugvást hoz benned.

Minden azért van, hogy visszatalálj Magadhoz, MAGad teljességéhez. Engedd kiáradni a fájó érzelmeket, lélegezd ki, ne ellenállj és ne azonosulj vele, többnyire csak egy emlék...

Ne haragudjatok érte, egy utolsó gondolat, hogy felviduljunk kicsit, és bennem most nagy kérdés is lett.. :-D : Hogy a francba jut be ennyi "büdösbogár" (én így hívom) a házba, mikor mindenhol szúnyogháló van?! :-D Ők is csak "melegre" vágynak...hihetetlen mekkora a túlélő ösztönük... ebben akár példát is vehetünk megint a természettől.. :-D

Kitartás, minden Érted történik!!

Írta: dr. Dankó Szilvia - Daisy

vissza