DAISYUNIVERZUM

ANGYALKÁRTYÁS ÚTMUTATÁS


ÚTMUTATÁS ANGYALKÁRTYÁKKAL


 

Az angyalkártyák hasznos és hatékony segítséget jelentenek az angyalokkal, arkangyalokkal, felemelkedett mesterekkel és a Felsőbb Énnel való kommunikációban.

Az angyalkártya nem klasszikus jóskártya, nem olyan konkrét eseményeket, történéseket jelez, mint a cigány vagy tarot kártya, bár ez is előfordul, de inkább olyan útmutatásokat, tanácsokat közvetítenek felénk, amelyeken érdemes elgondolkodni, hiszen segítséget szeretnének nyújtanak ahhoz, hogy haladhassunk előre az utunkon és egyre teljesebbé, boldogabbá, egészségesebbé és szeretetteljesebbé váljunk.



Állok rendelkezésére bárkinek teljes szívvel, aki úgy érzi angyalai és a vezettetés hozzám irányította.

   



SZAKTERÜLETEK:


 

Szerelem - Párkapcsolat - Ikerláng

Újgenerációs gyermekek: Indigó, Kristály- és Szivárványgyermekek

Pénz - Anyagiak - Bőségteremtés

Egészség

Karrier - Munka

Sors - Életút - Életcél

Spirituális fejlődés 

Önismeret

Önbizalom - Önszeretet 

"Rezgésnövelés"

Új energiák, 5D-s energiák

 


VÉLEMÉNY az angyalkártyás útmutatásról:

"Amit kaptam, az nem csomagolható be ezekbe a címszavakba. Az a szeretetteljes légkör, ami körbevett, és azok az információk, amiket kaptam, megerősítették azt a hitemet, vagy nevezhetem akár tudatnak is, hogy az élet szép, és tele van csodákkal. Habár egy szomorú esemény kapcsán kértem a segítséged, olyan dolgokra világítottál rá, tanîtottál meg az angyalokkal, és Vele együtt, amiből mindig erőt tudok meríteni. Amikor eljöttem, azt éreztem, hogy határtalan béke, nyugalom, és szeretet van bennem. Köszönöm! ️" Mariann

  


TUDNIVALÓK A JELENTKEZÉSHEZ


Az angyalkártyás útmutatás jelenleg csak ONLINE lehetséges.

(Messengeren)  

Időpont foglalása előre utalással történik. 

 


DÍJAK


 30 perc - 11.000 Ft

45 perc - 15.000 Ft

60 perc - 22.000 Ft

(Időpont foglalása előre utalással lehetséges)

JELENLEG SZÜNETEL EZ A SZOLGÁLTATÁS!



BEJELENTKEZÉS MENETE


Kapcsolatfelvétel céljából küldd el jelentkezésedet az alábbi űrlap segítségével vagy írj a spirianyublog@gmail.com e-mail címre.

Visszaigazolásként rövidesen küldök Neked egy megerősítő e-mailt arról, hogy megkaptam jelentkezésed és leírom a banki utalással kapcsolatos adatokat, hiszen időpontfoglalás előre utalással lehetséges.

(Dr. Dankó Szilvia)

 


JELENTKEZÉS ANGYALKÁRTYÁS ÚTMUTATÁSRA

Név (ahogyan szólíthatlak) *:
Számlázási név és cím *:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Válassz az angyalkártyás útmutatás típusai közül *:


Megjegyzés (ha van):

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


  


Kapcsolatom az angyalokkal

 

Tizenéves koromban érzékeltem először a kapcsolatot az angyalokkal, amikor egy könyvesbolti nézelődés alkalmával a figyelmemet és vonzódásomat erőteljesen az angyalkártyák felé irányították. Az évek során közel egy tucat kártyacsomagot gyűjtöttem össze. 

Ezek az angyalos kártyapaklik eléggé különleges módon érkeztek meg hozzám, ugyanis belül, mély és szűnni nem akaró érzésekben kaptam időnként jelzéseket, hogy látogassak el ismét a könyvesboltba, hiszen megjelent egy új angyalkártya. 

Képtelen voltam ellenállni az egyre erősödő és napokon át tartó érzésnek, ezért hallgattam rá és meglepetésemre valóban mindig ott volt az új pakli a polcokon, ahányszor az érzés hatására útnak indultam. 

 

A kártyákkal, azokon keresztül (is) az angyalokkal szoros kapcsolatom alakult ki az évek során, gyakran kaptam iránymutatást, ha bizonytalan voltam vagy elakadtam és gyakran erősítették meg a megérzéseimet is, majd egyre több embert vezettek hozzám, akik szintén hasznos segítségként értékelték az angyalkártyás "útmutatást". 

 

Ha esetenként azonnal nem is volt érthető vagy látszólag nem lehetett hová tenni az üzeneteiket, néhány hónap elteltével mindig összeállt a kép. 

Létezésükben nem kételkedtem soha, hiszen rengeteg bizonyítékkal, jellel és pontos előrejelzéssel szolgáltak már számomra. 

 

Az életcélok pakliban minden alkalommal kihúztam azt a lapot, ami arra utalt, hogy az angyalkártyákkal és angyalokkal komolyabban, vagyis hivatásszerűen is foglalkoznom kell. Megtettem, hiszen elég különleges módon sodortak ebbe az irányba, amikor eljött annak az ideje.

 

  A legnagyobb öröm számomra, ha segítő kezet nyújthatok és hozzájárulhatok a hozzám fordulók boldogságához. 

 

Az angyalok mindig segítenek, de fontos, hogy kérjük a segítségüket, hiszen a szabad akarat törvénye elsődleges számukra, így nem avatkozhatnak be kérés nélkül. Természetesen nem tudják minden vágyunkat valóra váltani, hiszen vannak az életünkben szükségszerű megtapasztalások is, de ezeket a megtapasztalásokat segíthetnek a Felsőbb Énünk szemszögből átlátni és ezáltal könnyedebben túljutni a megélésükön. 

 

  Ha a segítségüket kérjük, ne felejtsünk el figyelni a válaszokra, amelyek többek között erősödő és ismétlődő érzésekként, intuícióként, álom formájában vagy többféle külső "jelként" is megérkezhetnek (pl. számok). Kreativitásuk és leleményességük határtalan, nem beszélve a humorérzékükről. ;-)