Lea lelke már évek óta velem volt

2020.03.06.

Lea lelke már évek óta velem volt

... és figyelt, tanult, készült a földi életére.

Honnan tudom, hogy velem volt?
Egyrészt mert éreztem, másrészt mert a mélymeditatív állapotban lévő reinkarnációs utazóim is rengetegen látták és megerősítették.


Pár évvel ezelőttig nem lelkesedtem attól a gondolattól, hogy gyermekem legyen. Sőt, sokszor idegesítőnek tartottam a gyerekeket. 
Úgy tűnik, ebben az esetben is igaz, hogy ahol ellenállás van bennünk, ott azzal dolgunk van...mutatja az irányt!
Mostmár feladatomnak érzem, hogy ezt a csodát, ami a gyermekekben van, minél jobban megismerjem és megismertessen.

Néhány éve egyszer csak azt vettem észre, hogy az ellenállás elmúlt bennem. Éreztem, hogy hamarosan érkezni fog egy gyermek, az életutam következő állomásaként, és ez elkerülhetetlen, meg kell történnie.
Ekkoriban kezdték mondogatni a mélymeditációban lévő utazóim, hogy "nahát, ott van a válladnál egy kislány, ő lesz a lányod. Huu Te...ez a gyerek nagyon huncut....:-)
Nem is tudom számszerűsíteni, hány ember erősítette ezt meg, nagyon sok és szinte ugyanezekkel a szavakkal. 

Néhányan rám is írtak Lea születése után, hogy ezek szerint az utaztatáson látottak igazak voltak és ez milyen csodálatos.
Volt, aki jelezte, hogy azóta szintén anyuka lett és az a kis lélek öltött testet, akit az utaztatáson a saját válla mellett látott.


" Sose gondoltam, hogy ilyen megtörténhet, hogy én, mint egy hétköznapi ember, meglát egy olyan dolgot, amit még elképzelni is furcsa.Amikor az utaztatáson voltam, Szilvi megkérdezte,hogy látok-e mellette, körülötte bármit? Mondtam, hogy igen.Kérdezte, hogy hol és mit?Rá vágtam egyből, hogy a bal vállán egy pici fényt...megkérdezte tőlem Szilvi, hogy lány vagy fiú? Lány...Ő egy ici pici erős fény volt, aki a Szilvit választotta anyukájaként.. és rá másfél évvel  kesőbb, mikor megláttam, hogy babát vár a Szilvi, egyből tudtam, hogy kislány. "

K.Réka


Volt példa arra is, hogy az erősebb médiumitással rendelkező utazón keresztül beszélgettem a lányommal.
Így tudtam meg, hogy tanul, figyel és a kedvence, amikor angyalkártyázok. :-)

Többen láttak halványabban egy háttérben meghúzódó másik kis lelket is, kisfiút.
Ő lehetett az első várandósság, a tanító lélek, akiről a " Lea, a szivárványbaba" című bejegyzésben is szó volt.Összegezve az utaztatások tapasztalatait ebben a témában:
A legtöbb kis leszületésre váró lélek az anyuka vállánál "lakik" vagy legalábbis ott a környékén tartózkodik. A születést megelőző 2-3-4 évvel már "lejönnek".

A születésük idejét ritkán árulhatták el, bár Lea nekem 35-öt mondott és tényleg 35 éves voltam a születésekor.
Az apa kiléte titkos infó szokott lenni. :-) 
Ha kérdeztük, hogy volt- e már közös múltjuk/életük az anyukával, arra rendszerint válaszolhattak, de ezt amúgy is szokták érezni maguktól is az utazók.
Több esetben válaszolták viszont azt, hogy ez lesz az első leszületésük.
Új lelkek, állításuk szerint felsőbb énjeink teremtették őket, teljesen "tiszta lapok", rajtunk áll, mivé formáljuk őket és " hogyan programozzuk."
Lea úgy érzem nem új lélek, hiszen amikor a szemébe nézek, mindig nagyon ismerős érzésem támad. :-)


Írta: Dr. Dankó Szilvia - Daisy (2020.)


A blog tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!
vissza