DAISYUNIVERZUM

ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 7. rész

2023.08.16.

ÉLET A HALÁL UTÁN szeminárium - 7. rész

(Ingyenes, rövidített verzió)

A mai részben arról lesz szó, hogy vajon mit tehetünk azért, hogy megakadályozzuk a szellemek hozzánk való csatlakozását.Szerintem az egyik legfontosabb, hogy ne csak a testünket tisztítsuk, hanem az energiatestünket, csakráinkat is, hiszen nem csak fizikai testünk van.


Fontos, hogy minél magasabban tartsuk a rezgésünket és ezt szolgáló táplálékokat fogyasszunk, mozogjunk rendszeresen, végezzünk nyújtásokat.A rezgésemelési módszerekbe most nem megyek bele, arról kb. egy külön szemináriumot lehetne tartani, ahogy az egészséges táplálkozásról is. Valószínűleg fogok is, amikor eljön az ideje. Most fontosnak érzem megosztani azt, hogy dr. Edith Fiore mit javasol ebben a témában, hiszen sokszor említi a Fehér Fény gyakorlatot is, ami hasznos lehet számunkra.Hogyan védekezzünk az entitásokkal szemben?


Szerencsére rengeteg mindent tehetünk annak érdekében, hogy megakadályozzuk, hogy a szellemek hozzánk csatlakozzanak. 


Most azzal kapcsolatban következik néhány tanács, hogy hogyan kerülhetjük el a megszállást.Dr. Edith Fiore szerint a megszállás a fizikai betegségekhez, például az influenzához hasonlítható. 

Mindig vannak olyanok, akik sohasem kapják el, annak ellenére, hogy körülöttük mindenki beteg. Az ilyen emberek immunrendszere elég erős ahhoz, hogy a vírus ne tudjon beférkőzni.


Edith szerint az aura ugyanazt a funkciót tölti be a spirituális testünkben, mint az immunrendszer a fizikai testben. 


A behatolás elleni védekezés kulcsa az, hogy mindig legyen „erős" az auránk. 

Mint ahogy mindenütt előfordulnak vírusok, a világban mindenütt találhatóak szellemek, csakúgy, mint élő emberek. 


Ha az auránk nagy frekvencián rezeg, ez megakadályozza, hogy bejussanak az entitások.Egyes emberek, a tisztánlátók, képesek arra, hogy meglássák a szellemeket az aurában, és arra is, hogy az aurájuk formájából és színéből „kiolvassák" mások egészségi állapotát, érzelmeit, és még sok minden mást. 


Néhány könyv nem csak az aura színeinek jelentését magyarázza el, hanem több olyan apró részletről is szól, amely csodálkozásra készteti az embert. 

Például hogy a harag hogyan bocsát ki borongós, sötét nyilakat, hogy aztán ezek behatoljanak valaki más aurájába. Minél többet tud valaki az auráról, annál nagyobb esélye van arra, hogy egészségesen tarthatja a sajátját.

A Fehér Fény módszerrel is megerősítheted az aurádat. Az lenne ideális, ha naponta kétszer végeznéd ezt a gyakorlatot; reggel, mielőtt felkelsz az ágyból, és este, mielőtt aludni mész. 

Minél többet gyakorlod ezt, annál erősebbé válik az aurád. 


Minden egyes gyakorlat alkalmával a tapasztalatok szerint fokozatosan növekszik az erőd.Csak néhány másodperc kell a Fehér Fény gyakorlathoz.

Bárhol lehet csinálni, minden előkészület nélkül. A Fehér Fény gyakorlat


Használd a fantáziádat, és képzeld el, hogy egy, a Naphoz hasonló miniatűr nap van a napfonatodban (plexus solarisban). 


Ez a nap a te lényednek minden sejtjén, minden atomján át sugároz.


A fejed tetejétől az ujjad hegyéig, egészen le a talpadig mindenütt betölt.


Átragyog a testeden, és karnyújtásnyi távolságra a testeden kívül is mindent bevilágít, minden irányban - a fejed fölött, a talpad alatt, és oldalt is. 


Ez a fény az aura - káprázatos, sugárzó Fehér Fény, amely teljesen körülvesz Téged, és megvéd minden negativitástól és ártalomtól.Ha már ismerős neked a Fehér Fény gyakorlat, elég, ha csak rágondolsz, és máris védve leszel. 


Mint ahogy egy kattintással felkapcsolhatsz egy lámpát, ugyanilyen könnyedén és gyorsan felkapcsolhatod a benső Napodat, hogy átragyogjon Téged.Rendkívül fontos, hogy teljesen meg legyél győződve arról, hogy a Fehér Fényen belül az aurádban biztonságban vagy. 

A gondolataink - akár pozitívak, akár negatívak - ugyanis nagyon erőteljesek.


Auránk vibrációja az általános jóllétünk - a fizikai, mentális és érzelmi egészségünk - változásait követve állandóan változik. Használd a Fehér Fény technikát, ha szükséges! Ha negatív helyzettel, vagy személlyel kerülsz szembe, vedd körül magad a Fehér Fénnyel. Például ha valaki magából kikelve őrjöng, üvöltözik veled, és mindennek elmond, itt az ideje, hogy megerősítsd a védelmet magad körül. 


Azon túl, hogy elhatárold magad a dühös és negatív rezgésektől, megakadályozod, hogy lelassuljon az aurád rezgése, ami fogékonnyá tehet a megszállásra.A „kiborult", depressziós állapot, a félelem, a féltékenység, vagy az irigység mind olyan mérgek, melyek sötét, zavaros, kellemetlen színűre változtatják az aurát - és le is lassítják rezgéseit. Minél erősebbek a negatív érzelmek, annál gyengébb az aura védelme!


Alapvető fontosságú, hogy lehetőleg mindig pozitív állapotban tartsuk magunkat, és életünkben arányosan szerepeljen munka, játék, és pihenés. A meggyengült aurán oly könnyen mennek át a szellemek, mint a vendég a kitárt ajtón.Jó védekezés, ha tartózkodunk a „szabadidős" drogoktól és az alkoholtól. 

Személyenként változik, hogy milyen mennyiség gyengíti le az aurát, és az sem mindegy, hogy éppen milyen az energiaszintünk. Műtét után, vagy kórházi kezelés során jóval nagyobb az esély a megszállásra. 

Hogy ilyenkor is megvédhesd magad, két dolgot kell megtenni. 

Először is sokszor végezd a Fehér Fény gyakorlatot, egész kórházi tartózkodásod alatt. 


Közvetlen altatás előtt, és az altatásból való felébredés után is feltétlenül alkalmazd. 

A kórházban maradj olyan elengedett és pozitív, amennyire csak lehetséges. Miután visszanyerted az erődet, végez önmegszabadítást, vagy kérj meg valakit, hogy végezze el ezt veled - arra az esetre, ha mégis csatlakozott volna hozzád egy, vagy több szellem. Temetéseken, és az ezekkel kapcsolatos eseményeken különleges védelemre van szükséged.

A temetőben, vagy amikor megnézed a halottat, gondolatban utasítsd őt, hogy keresse meg a szeretteit, és menjen el velük a Fénybe. 


Hangolódj a teremre vagy a helyiségre, és ha más szellemeket is érzékelsz, küldd el őket a szellemvilágba.


Néha hasznos, ha az elhunytnak elmeséljük halála körülményeit, mielőtt tovább folytatnánk a felvilágosítását a Fényről, stb. 

Ez segít abban, hogy jobban tájékozódhasson új helyzetében.Az imák sokat számítanak. 

A szellemi gyógyítók, orvosok és specialisták segítségét is megkérheted. Mivel nem démonikus megszállással van dolgunk, a kereszt, a szentelt víz, vagy más vallásos tárgyak használata önmagában semmi előnyt nem jelent a makacs földhöz kötött szellemek esetében. 

Képzeld el, hogy egy idegen ül a nappalidban. 

Ha olyan önfejű, hogy nem akar eltávozni, teljesen hatástalan lenne, ha egy keresztet tennél elé, vagy meghintenéd szenteltvízzel. 

Rá kell beszélni arra, hogy elmenjen. 

...

.... 

(Részlet)

ÉLET A HALÁL UTÁN - online szeminárium - 7. rész


(A folytatás a 7 napos szeminárium előfizetőinek megrendelhető)

Itt tudsz erre jelentkezni:

https://www.aranykapum.com/tanfolyamok/elet-a-halal-utan/69190/


dr. Dankó Szilvia - Daisy

eletahalalutan@gmail.com


Ha szeretnéd megrendelni a szeminárium teljes anyagát, az alábbi oldalon tudsz jelentkezni:

https://www.aranykapum.com/tanfolyamok/elet-a-halal-utan/69190/
A szerző írásos jóváhagyása nélkül – sem egészében, sem részleteiben nem sokszorosítható vagy közölhető, semmilyen formában és értelemben, elektronikus vagy mechanikus módon, beleértve a nyilvános előadást vagy tanfolyamot, a hangos könyvet, bármilyen internetes közlést, fénymásolást, rögzítést vagy az információrögzítés bármely formáját.

vissza