DAISYUNIVERZUM

BEMUTATKOZÁS_

Szeretettel köszöntelek a weboldalamon!

 

 Ki is vagyok én?

Többnyire érzékeny, érző, közvetlen, nem teljesen a földön járó és kicsit bolondos, ahogy mondani szokták. :)
Tisztánérzőként mindig is erőteljesebben éreztem saját magam és mások energiáit, érzéseit és a kollektív, valamint kozmikus energiákat.
Jogot végeztem, majd média-marketing tevékenységek után egy ideig büntetőjogi védőügyvédi munkakörben is kipróbáltam magam, de rájöttem mindez nem én vagyok, testem-lelkem is egyre erőteljesebben jelezte, ezért elkezdtem követni az "utamat", ami pedig főképp a lelki és spirituális segítségnyújtás és olyan művészi tevékenységek felé vezetett, mint pl. az írás, dalszövegírás, éneklés, gitározás.
Célom és életküldetésem, hogy segítsem a hozzám fordulók lelki gyógyulását, spirituális fejlődését, a képességeik, teremtőerejük kibontakoztatását és ezek "emlékének" felébresztését, boldogságuk és testi - lelki - szellemi harmóniájuk elérését.
A boldogság mindannyiónkban benne rejlik és mind megérdemeljük, még ha néha a legnehezebb helyzetekben elérhetetlennek is tűnik, de ez csak látszólagos. A felhalmozódott fájdalmakat és blokkokat lépésenként lehámozva minden lélek eljuthat ragyogó, teljes és szabad önvalójához.
Ennek az útnak fontos részét képezi az önismeret, a fájdalmak és nehézségek megértése, hiszen nem véletlenül tapasztaljuk őket. Néha mélyre kell merülni ahhoz, hogy felrugaszkodhassunk a magasba!
A felismerésekkel és megértéssel minden más megvilágításba helyeződhet és mindenre hatással lehet.
A boldogság kulcsa a szeretet erejében rejlik. 
Azt tudjuk csak szeretni, amit és akit elfogadtunk és ez önmagunkra ugyanúgy vonatkozik.  
Ahhoz, hogy bármit elfogadjunk, először meg kell ismernünk és meg kell értenünk a színfalak mögött rejlő okokat és önMAGunkat.
A szeretet "tanulható", növelhető, ezáltal életünk és boldogságunk is egyre könnyebben teremthető.

Ne feledd, a lelked mélyén örökké mosolyogsz, ahogy a felhők fölött is mindig süt a Nap.

 

Az úton elkísérhetlek... akár egyéni foglalkozások keretében, akár csapatmunkában a közösségek áldásos erejével támogatva. :)


Hogyan segíthetek?


 

KREATÍV ÖNBIZALOM ÜGYNÖKSÉG 

CSATLAKOZZ TE IS HOZZÁNK!


Bővebb információk: 

https://www.aranykapum.com/ugynokseg-menu/

 


Boldoggá tesz, hogy hivatásszerűen is ezekkel a tevékenységekkel foglalkozhatom, hiszen a kölcsönös örömnél nincs is örömtelibb. 
Mindig is hittem abban, hogy senkinek nem szükséges azt tennie, ami ellen teste-lelke tiltakozik, tehetjük azt is, amit tenni szeretnénk, azt az életcélt, amiért valóban születtünk, ami boldoggá tesz és feltölt, nem pedig energiát vesz el.
Szeretném, hogy egyre többen megérezzék az Önmaguk és életcéljuk megtalálásával és kiteljesedésével együtt járó csodás energiahullámot.
Bármit is látunk és tapasztalunk"kívül", a lényeg belül van és minden onnan indul el...ha sikerül Felsőbb énünkkel egy hullámhosszra kerülni és  kinyílik a "szív", akkor ezzel együtt kinyílik a lehetőségek és csodák Aranykapuja is. :)

Keress bátran és bizalommal! 

Dr. Dankó Szilvia (Daisy)

Kapcsolat: 

Skype elérhetőségem: aranykapum
Email:  aranykapum@gmail.com 

Weboldalam:
www.aranykapum.com