Gábor reinkarnációs utazása - "A munka fogságában"

2019.03.19.

Gábor reinkarnációs utazása - "A munka fogságában"

Gábor azért keresett meg engem, mert úgy érezte, elakadt az élete.
Boldogtalan, egyedül él, rengeteget dolgozik, nincs "töltés" az életében, és ezen szeretne változtatni, szeretne fejlődni.


DAISY - REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJAGábor reinkarnációs utazása

"A munka fogságában"
14-15. század, Skócia


Gábor, reinkarnációs visszavezetése során, egy 14-15. századi férfit pillantott meg. 

35-40 év körüli lehetett, de látszott az arcán, hogy idősebbnek tűnik a koránál. Megtört, fáradt. Egy hosszú fekete köpenyben mutatkozott meg.

Gábor tudatában volt, hogy korábbi önmagát figyeli. Érezte, hogy Skóciában él, nincs felesége, sem gyermekei.

Kértem, hogy idézze fel ebből a középkori életéből a gyermekkorát, hogy lássuk-értsük, miből lett a "cserebogár". 

Jómódú szülők gyermeke, kastélyszerűségben éltek.  A szülei nem törődtek vele, csak a saját dolgaikkal voltak elfoglalva.

Egészen kicsi gyermekként még látta magát vidáman játszani, de az a hidegség, amiben élt, évről évre szomorúbbá és magányosabbá tette.

Így nőtt fel és ilyen ember maradt, zárkózott, magányos.

Volt egy nő az életében, vagyis inkább lehetett volna, ha nyitottabb, bátrabb lett volna és nem csak a munkájának él.

Fegyverkészítő volt és a szakmájában igencsak keresett, elismert.

Több kérdést is feltettem, hogy lássuk, történt-e még valami jelentős esemény ebben az életben, de nem látott semmi mást, csak hogy állandóan dolgozik a műhelyében és készíti sorra a fegyvereket.Kértem, nézze meg, halála után várja-e valaki a fényben.

Az a hölgy várta, aki egy kis időre felbukkant az életében. A fényben egyértelmű volt az "összetartozásuk" és az egymás iránt érzett határtalan szeretet. 

Kértem, összegezze a fényből nézve ezt a középkori életet.

Úgy érezte, azt az életet élte, amit tervezett magának még leszületése előtt. Meg akarta tapasztalni ezt a fajta egyensúlyhiányt, amit az örökös munka és az "érzelem"nélküli élet okoz.

Büszke volt magára a munkában elért sikerei és kitartása miatt, de a büszkeség mellett a magány érzete volt az, ami végigkísérte az életét.

Belátta, hogy jelenlegi életében is épp ugyanezt a mintát követi és ettől vált boldogtalanná. Megértette, hogy most már itt az ideje, változtatnia kell, nyitottabbá kell válnia az emberek felé, fontos kikapcsolódni, szórakozni, sportolni...egyszerűen időt szánni önmagára is, vagyis élni...

Hamarosan fel fog mondani a munkahelyén és új életet kezd... :-) Elkezdett jógázni és meditálni. A házában nagy selejtezést tart, hogy ezáltal is "helyet" adjon az új energiáknak.

Gratulálok és csak így tovább! :-) 

Ahogy az gyakran megesik, az utaztatás után további megértések és felismerések születtek Gábornál is. Ezeket egy üzenetben írta le nekem:

"Régóta van a szobámban a falon egy nyílpuska. Ez egy régi faragott középkori fegyver, manapság várjátékokon látni ilyet. Hagyományőrzők szoktak lőni vele, de régen, a középkorban nagyon veszélyes fegyver volt. Amikor megvettem sok évvel ezelőtt, csak párszor használtam, hamar a falra került dísznek.

Egy ideje gondolkoztam azon, miért tettem a falra. Nem találtam rá magyarázatot, egészen a mai napig.

A falon van az íj mellett további 2db fokos. Ezek olyan baltaszerű szintén középkori fegyverek. Egyszer majdnem vettem egy buzogányt. Az is középkori fegyver... :-) "


Érthető mostmár vonzódása a középkori fegyverek iránt. :-)

Érdemes figyelni vonzódásainkat, hobbijainkat, mert sokat mesélnek előző életeinkről. :-)


Írta és az utaztatást vezette: Dr. Dankó Szilvia (Daisy)
2019.
Képek: Pinterest

További történetek:

Információk, cikkek a reinkarnációról:

Reinkarnációs utaztatás és tanácsadás - információk és bejelentkezés:


Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!
vissza