Bemutatkozom

2020.02.20.

Bemutatkozom

Dr. Dankó Szilvia vagyok, 35 éves, a Halak jegyében születtem.
A doktori címet jogi végzettségemnek köszönhetem. Nem dolgoztam sokat a szakmában, ugyanis hamar rájöttem, hogy más az utam...


Inkább lelkileg szerettem volna segíteni az embereknek, ezért évek óta regressziós visszavezetéseket, "előző élet utaztatásokat", meditációkat tartottam.

Jelenleg első könyvemet írom, amelyben összegzem eddigi tapasztalataimat, többek között a lélekre, a tudatalattira jellemző azonosságokat és érdekességeket.

Novemberben egy újabb tapasztalással és csodával gazdagodott az életem, első gyermekemmel, kislányommal.

Alkalmazkodva a változásokhoz, a network marketingben láttam a legnagyobb fantáziát, hiszen akár gyermek nevelése mellett, otthonról, szabadon, kötetlenül is végezhető tevékenység.

Számomra mindig is fontos volt, hogy a munkám egyben a hobbim is legyen. A ReCode Program és a Jeunesse Global cég, valamint annak termékei segítségével lehetőségem nyílt, - túllépve a hagyományos network marketing eszközökön és módszereken - hogy testi - lelki- szellemi szinten is segítséget tudjak nyújtani az embereknek.


A csapatomban kiemelt figyelmet fordítok a kreativitásra és az egészséges önbizalom fenntartására is. Ezért (is) hoztam létre a Kreatív Önbizalom Ügynökséget.


Az anyasággal járó teendők mellett a Kreatív Önbizalom Ügynökségen és azon belül a RECODE Your Life EGYESÜLET - KARRIER-és MENTORPROGRAMJÁN dolgozom.

Az alábbi weboldalamon, alulra görgetve egy hírlevél sorozatra lehet feliratkozni, amiből kiderül, miről is szól ez a Program.

Ajánlom szeretettel mindazoknak, akik változást szeretnének az életükben, akár gondolkodásmódban, akár életmódban, akár karrierben, akár az önmagukhoz fűződő viszonyukban, vagy esetleg kismamaként, anyukaként keresik a helyüket.:-)

Várlak szeretettel a csapatomban:

https://www.recodeyourlife.networksystem.hu/dr-danko-szilvia-0019KAPCSOLATFELVÉTEL

Név *:
E-mail cím *:
Telefonszám:
Város:
Üzenet *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!


vissza