DAISYUNIVERZUM

Lea, a szivárványbaba - 2.rész

2020.02.07.

Lea, a szivárványbaba - 2.rész

Jelek értelmezése...
Miért szivárványbaba?
A "vetélés" megtapasztalása és feldolgozása sokakat érint...


Az előző bejegyzésben történtek után ( https://www.aranykapum.com/spiri-anyu-blog/lea-a-szivarvanybaba-1-resz/62798/ ) ki szerettem volna lépni néhány kismamás Facebook csoportból.
Sikerült is, egy csoport kivételével, ami valahogy több próbálkozás ellenére sem jött össze.
Ilyenkor az ember lánya vagy szidja a szolgáltatót, vagy elgondolkodik. Netán valami jel? Minthogy véletlenek nincsenek.
"2019-ben született babák" csoportja, vagy valami ilyesmi volt a címe, a lényeg, hogy a 2019-es dátum szerepelt a címében.
Lehet, hogy még 2019-ben újabb baba várható?
Az orvos 2 hónap szünetet javasolt a decemberi vetélés után, így kiszámolva, egyedül március maradt, mint lehetséges fogantatási hónap a 2019-es születéshez, ha a jelet eszerint értelmezem...
...és igen...ismét pozitív lett a terhességi tesztem, márciusban tényleg megfogant Lea. :-)

A szivárványbaba kifejezést nem energetikai értelemben használtam. Nem azért, mert szivárvány színű az aurája vagy ilyesmi...
" Főleg az angol nyelvű oldalakon elterjedt a kifejezés "rainbow baby"....
A Huffington Post erről szóló cikkében Heather Spohr így írja le a pontosan a jelenséget:
"Az elmúlt hónapokban számtalan olyan csoportba léptem be, ahol olyan anyukák vannak, akik valamilyen módon elvesztették a gyermeküket. Vagy elvetéltek, vagy halva születtek, vagy születésük után a babák nem maradtak közöttünk. Ezekben a csoportokban lettem figyelmes a "szivárványbaba" kifejezésre, melyet a veszteség után született babákra használnak. "
Forrás: babaszoba.hu

Így lett Lea a mi "szivárványbabánk".

Nekem aránylag könnyen ment a feldolgozás, de tudom, ezzel nem mindenki van így. 
Érdemes beszélni róla és segítséget kérni, hiszen nagyon sokakat érint. Semmi szégyellnivaló nincs ebben. A szégyen amúgy is a legalacsonyabb "rezgésű" érzelem, ne dőljünk be neki. ;-)

A következő bejegyzésben arról írok, amit megtapasztaltam a reinkarnációs utaztatások levezetése közben, az "elveszített" gyermekek lelkeivel kapcsolatban.

dr. Dankó Szilvia - Daisy


A blog tartalmai szerzői jogvédelem alatt állnak. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!




vissza