RECODE MENTOR PROGRAM

 

 

 

"ReCode - Kódold újra az életed!" - egy program, melyben szakemberek segítségével és támogatásával válhatsz igazi célkitűzővé, álmaid megvalósítójává, hogy olyan szabad életet élhess, mely örömöt, kacagást, könnyű és játékos energiákat, és átlag feletti élményeket ajándékoz Neked az életedbe!

Felnőtt egy új generáció, akiknek már mások az attitűdjei, az élethez való hozzáállásuk, mások a szükségleteik és igényeik az élettel kapcsolatosan, más az élettel való kapcsolatuk, az önmagukkal való kapcsolatuk...

A ReCode Közösség támogat és segít, hogy az egyén kibontakoztathassa egyéniségét, különlegességét, ezzel értéket teremtve a környezetében és a közösségben.

 

ReCode your mind - képzési program: kódold újra a gondolataidat, attitűdjeidet, szabadítsd fel elmédet!

ReCode your habits - mentor program: kódold újra a szokásaidat, változtass a belső és külső világodon, a szokásaidon, a viselkedéseden, hogy az Univerzum is felfigyeljen, mert ha Te változol, megváltozik a világod!

ReCode your body - életstílus program: kódold újra a tested, legyen egészséges, fitt, csinos, izmos, olyan álom alakod, mely eddig elérhetetlennek tűnt!

 


>>> LEGYÉL RECODER <<<


>>> LEGYÉL RECODE MENTOR <<<


 

Merj álmodni, merj élni!

ReCode your dream and ReCode your life!

ReCode Yourself!


A ReCode program egy ÉLETSTÍLUS program, mely 2017 tavaszán indult el...

 

Újgenerációs Tudatosság program, melynek három alappillére van...

Egy FIATALSÁG program - mert aki fiatalos, ő aktív, lendületes, szabad, kreatív, egészséges mind szellemben, mind lélekben, mind testben - a ReCode holisztikus FIATALSÁG-TUDATOSSÁG program...

 


Egy holisztikus ÉLETMÓD program:

-mentális, azaz kódold újra a gondolataidat, a hozzáállásodat az élethez, az attitűdödet, törd szét a korlátozó hitrendszereidet, vesd le a végtelen és határtalan intelligenciádat korlátozó nézőpontjaidat, hiedelmeidet

-szokásaid megváltoztása, vagyis a napi rutin átalakítása: ahhoz, hogy változásokat tudj realizálni az életedben, ahhoz Neked szükséges először megváltoznod - kezd a cselekvéseid, szokásaid megváltoztatásával, kezdj másképpen viselkedni, ahogyan eddig, ebben segít a mentor-hálózatunk, ebben segít a ReCode program (könyvek, hanganyagok, képzések, cselekvési-tervek)

- test-tudatosság program, vagyis a test rezgéseinek megemelése: Innovációs Partnerünk egy nemzetközi Nobel-díjat nyert kutató csoport, melynek célja, kutatásainak és tanulmányainak fókuszában a FIATALSÁG áll, vagyis a fiatalság visszaépítése, és megtartása testi és lelki szinten is. 

Ha szeretnél többet hallani a programunkról, keress bizalommal!

dr. Dankó Szilvia - ReCode Mentor

www.aranykapum.com

E-mail: recode.dankoszilvia@gmail.com

 

Az alábbi űrlap segítségével is felveheted velem a kapcsolatot. :)

 

RECODE PROGRAM

Teljes név *:
Becenév:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Ország - Város *:
Melyik érdekel? *:Egyéb megjegyzésed, ha van:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!