LEGYÉL RECODE MENTOR

 

A ReCode Mentor program keretében a mentorok előtt speciális képzések nyílnak meg, ahol az új-tudatosság jegyében új életérzés attitűd, új életmód és új gondolkodásmód alakulhat ki.
A mentor képzéseken tanítás folyik, hogyan tud a mentor célkitűzővé és önmegvalósítóvá válni. Fókuszba a cselekvés és a gyakorlat kerül. Az elmélet egybeolvad a napi gyakorlattal, cselekvéssel, megvalósítással.
A képzések célja, hogy a mentorokban felébredjenek azon képességek, jellemvonások, tulajdonságok, melyek új napi szokásokat és rutinokat kialakítva, cselekvésbe helyezve a mentorokat, egy szeretettel és örömmel telibb életet teremtenek.

A képzések során kitárulhat a világ, felismerésbe kerülhetnek régi gondolkodásmódok, és olyan tudatalatti hitrendszerek, skatulyák, sztereotípiák, melyek eddig blokkolhatták a bőségben teljes élet kialakítását. Lehetőség nyílik a felismerések során e tudatalatti működési mechanizmusok átalakítására. Egy új szemlélet kitágítására.


A ReCode program során új szemlélet, új gondolati frekvenciák és érzelmi attitűdök születhetnek. Egyfajta megnyílás a világra, összehangolódás egy új tudatossággal. A gondolatok és az érzelmek vonzzák az élet történéseit. Ha átállítódik a mentális és érzelmi frekvencia, akkor megváltozik a környezet, mert más helyzetek kerülnek vonzásba...
A bőség kiterjedhet mind a szellemi bőségre, mind az érzelmi bőségre, az egészség és az anyagi / pénzügyi bőségre. Így a ReCode Mentor program egy bőség-teremtő program, melyben a mentorok valóra válthatják az álmaikat és céljaikat.
Az álmok és célok valóra váltásának folyamában olyan eszközöket vehetnek magukhoz a mentorok, ahol az elmélet gyakorlattá válhat. Ez lenne a mentor program lényege, hogy az elmélet gyakorlattá válhasson.A képzések online és személyesen is folynak. Minden mentor akkor és ott vehet részt, amikor és ahol szeretne. Az online fórumok lehetővé teszik, hogy a külföldön élők is részt vehessenek a mentor programban. Heti és havi rendszerességű képzések már 2017 nyara óta folynak.
A ReCode Mentor program során egy új minőségű élet születhet, új lehetőségekkel. Újra kódolódhat az egyéniség, újra kódolódhat a személyiség.
Újgenerációs gondolkodásmód kialakítása a célunk, amikor örömmel, szeretettel, bőséggel teli életet választunk, tele élményekkel, nevetéssel... :-)

Ha szeretnél többet hallani a programunkról, keress bizalommal!
dr. Dankó Szilvia - ReCode Mentor
 
Az alábbi űrlap segítségével is felveheted velem a kapcsolatot. :)

RECODE PROGRAM

Teljes név *:
Becenév:
E-mail cím *:
Telefonszám *:
Ország - Város *:
Melyik érdekel? *:Egyéb megjegyzésed, ha van:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!