Interjú Farkas Lacival

2019.12.24.

Interjú Farkas Lacival

Laci jelenleg szakácsként dolgozik. Vegán étrendet folytat, aminek érzi áldásos hatásait.
Érdekli az önismeret, a fejlődés, a spiritualitás.
Amikor beszélgettem vele és hallgattam az elbeszéléseit, egy "született tanítót" érzékeltem benne. :)
Róla olvashattok a mostani interjú keretében.



INTERJÚ - FARKAS LACIVAL





Mesélj kérlek kicsit magadról és az érdeklődési körödről! :-)


48 éves vagyok, az oroszlán jegy szülötte.
3 gyönyörű gyermekem van, egy 21 éves fiú, valamint egy 9, és egy 6 éves tündér kislány.
Szakácsnak tanultam, jelenleg is ebben a munkakörben dolgozom, egy első osztályú étterem helyettes chefjeként.
A szabad időmben és a bkv-n, és ahol csak tudok olvasok.
Mindig van nálam egy könyv. Spiritulis témájú könyvek: pl. kutatásokból származó tanulmányok, az emberi elme, a lélek és annak teremtő ereje, a kimondott szavak "súlya".
Szeretem a modern gondolkodást követő (nem a gyógyszereket) pszichiáterek, pszichoterapeuták írásait, előadásait, valamint az ősi magyarsággal, sumérokkal, földönkívűliekkel (sumér agyagtáblák) kapcsolatos anyagokat.

Mit teszel az egészséged érdekében?

Érdekel a táplálkozás és a tápanyagok (a bevitt szemét PL: E származékok) szervezetre gyakorolt hatásai. Falom az infókat, amennyit csak be tudok fogadni.
Heti 3 alkalommal sportolok, úszok és gerinckímélő tornát csinálok.
2 éve vegán, 80%-ban nyers vegán táplákozást folytatok.
A tapasztalatok csodásak!! Minden laboreredményem tankönyvbe illő a háziorvos szerint, 2 és fél éve ez nem így volt!!!! Mindez gyógyszerek nélkül!
Lendületes vagyok, fiatalodtam:)) és jól érzem magam  a bőrömben...

Mit érzel, mi a Te feladatod? Hogyan járulnál hozzá mások boldogságához?

Amikor nálad jártam és beszélgettünk megemlítetted, hogy talán tanítanom kellene...akkor ezen kicsit elmosolyodtam, annak ellenére, hogy ez mélyen bennem van már évek óta, csak mindig elhessegettem.
Az azóta eltelt időnek, az " utazásnak", NEKED!, a felismeréseknek köszönhetően már úgy látom, hogy... igen!...talán ez az amivel segíteni tudnék, szeretnék másoknak,  hogy jobb és szebb életet éljenek ebben a minket körülvevő szintetikus pénzcentrikus világban.
A kezdéshez kellene segítség (tudod említettem,hogy nem vagyok nagy számítógép zseni:)) .

Szerettél volna velem megosztani valamit, mi lenne az?

Egy élmény, amit még szeretnék veled megosztani, mert szerintem Neked köszönhetem.
A nálad történt "utazás" után két nappal indultunk nyaralni a családdal.
Ez a nyaralás... utazás volt az utazásban, ahogy leértünk a vidéki kis városba, ahol csend és nyugalom van, számomra megállt az idő.
Inkább úgy fogalmaznék, hogy olyan érzés volt, mintha nem lenne idő...12 napig nem tudtam, és nem is volt fontos milyen nap van, milyen dátum, milyen napszak...,utaztam.....és érdekes volt látni-érezni, ahogy ez "átszáll" a családom minden tagjára.
Valami nagyon felemelő energiákkal és rengeteg szeretettel teli harmónia lett úrrá rajtunk.
Megszűntek a percek, az órák, a napok és csak jól éreztük magunkat minden helyzetben, bárhol voltunk.
Egy szombat reggel indultunk Ópusztaszerre kirándulni és 100 méter után leállt az autónk, ilyen estekben általában nagyon mérges vagyok (voltam régen), most valamiért olyan nyugodt voltam, mint még soha.
Átnéztem a motortérben amit lehetett, amikor egy kedves ember mellém állva megkérdezte, hogy tud- e nekem segíteni. Mai napig nem tudom miért, de azt válaszoltam,  hogy köszönöm elfogadom és hogy " téged most az angyalok küldtek".
Nem nézett furcsán rám, sőt a karma kerekéről és szeretetről mondott pár gondolatot, miközben tényleg rengeteg jóság áramlott belőle felénk.
A feleségem mikor meghallotta a szavait, az arcához kapott és csak annyit tudott mondani, hogy "Úristen", és közben elsírta magát, majd én is.
Nem lehet leírni szavakkal, amit akkor ott éreztünk...a mai napig fel tudom idézni az érzést... libabőrös leszek...csodás volt.
1 órát szórakozott a kocsival, addig a felesége, és neki is a két kis lánya az én családommal játszott, beszélgetett, mintha mindig is ismerték volna egymást.
Az autó elindult, mi elköszöntünk, folytattuk utunkat és a fél utat még a feleségem végig sírta.  Ez az élmény meghozta az áttörést nála is:))) 
A nyaralásnak vége lett, de mi azóta is "utazunk",minden nap új és újabb felismeréseket teszünk, ezekről beszélünk és így visszük egymást előre. Ez a "mókuskerék" szerencsére már nem az, mint amiben voltunk!
Most már tudom miért voltam nálad...az elengedés a mottója, amiről az utazásom szól.
Van még mit elengednem bőven, de most már menni fog. Olvasom a könyvet amit átküldtél: Dr Hawkins: Elengedés, az önátadás útja... és folyamatosan a fülemben cseng egy mondat, amit Te mondtál nekem! Energiákban gondolkozz!! A változást, ami a családom életében, és a mindennapokban bekövetkezett, úgy gondolom a te segítségednek köszönhetem! Rendkívül HÁLÁS vagyok!
Nagyon jó egészséget kivánunk Neked és a babádnak!
Farkas Laci


Köszönöm szépen, nagyon örülök! :-)

Az interjút készítette:
Dr. Dankó Szilvia - Daisy
A Kreatív Önbizalom Ügynökség vezetője és szerkesztője
E-mail: aranykapum@gmail.com

vissza