Az ikerláng szerelem "vírus" terjedésének okai és tanításai (2. rész)

2018.03.11.

Az ikerláng szerelem "vírus" terjedésének okai és tanításai (2. rész)

Sokan mondják, "én már belül elengedtem Őt... akkor majd hamarosan visszajön, ugye? És mikor szerinted?"
Azért kérdezik, csak mert már tudják, hogy az elengedés nagyon fontos tényezője ennek a szerelemnek, és talán bármelyiknek és talán mindennek a titka...



Elengedés útján

Sokan mondják, "én már belül elengedtem Őt... akkor majd hamarosan visszajön, ugye? És mikor szerinted?"
Azért kérdezik, csak mert már tudják, hogy az elengedés nagyon fontos tényezője ennek a szerelemnek, és talán bármelyiknek és talán mindennek a titka...
Ebben a kérdésben szerintem még mindig csak az elengedés illúziója és szándéka tükröződik, nem valódi elengedés, de olyan ügyesen tudunk néha magunknak hazudni. :) Bizonyára viszont ez az elengedés szükségképpeni egyik fokozata és épp úgy az út része.
Az elengedés az véleményem szerint, amikor már tényleg minden mindegy, amikor már nélküle is el tudod képzelni az életedet...boldogan!
Letetted az elvárásokat, görcsöket.
Ez a látszólag kiteljesedés nélkül maradt szerelem addig lángol fel újra és újra vágyként, hiányként és akarásként, amíg a tényleges elengedést a lélek meg nem érti, éli mélyen.
Az elengedés megélése után csodák történnek az életedben, egyszerűen azzal vonzod magadhoz, hogy egyre jobban érzed magad! De ez nem akar arra biztatás lenni, és nem egyenlő azzal, hogy visszajön, ez csak az egyéni életterveteken és rajtatok múlik.

Őt soha nem veszítheted el, ahogy semmit sem, ha lélek szintjén nézzük, márpedig hogy máshogy lenne érdemes nézni! :)
Most ott van dolgod, ahol éppen vagy, abban éld meg a teljességet, éld az általa és segítségével egyre jobban megtalált és visszakapott önmagad, a lelkesedést, a hitet, a szerelmet, az adott perc boldogságát.
Benned van a szerelem! Ő csak megmutatta mi minden rejtőzik benned!
A többi majd alakul magától...ahogy megterveztétek..

Azért érdekesnek tartom, hogy munkám során angyalkártyákkal is dolgozom, és azok sosem mondanak "konkrét" dolgokat, mint akár egy cigány kártya vagy tarot, de mégis mindig kijön az igaz szerelem vagy ikerláng lap, ami számomra is az ikerláng jelképezője, és minden esetben van arra utalás, hogy "érdemes várni rá", ráadásul valami olyan lap is adódik mindig, ami a magasabb szintű kapcsolatra utal és hogy érdemes hinni benne, érdemes megtenni minden tőlünk telhetőt ezért a kapcsolatért... 
Elgondolkodtató a jelentése...
Hány ikerláng szerelmi forgatókönyv "látszólag" arra megy ki, hogy az addig is meglévő házasságot, kapcsolatot jobbá és teljesebbé tegye. 
Csak mert visszaköltözött a szívekbe a hiány nélküli szeretet, ezáltal csökkentek az elvárások, ami minden irányba kihat. 
Néha eszembe jut, hogy ez az egész egyben talán az ikerláng előtti karmák lezárására szolgál, karmát pedig szeretettel lehet feloldani, mint amúgy bármit, talán tényleg csak ez történne mostanában ?
Soha nem felejtem el azt az idézetet, amit valahol olvastam, de már nem tudom hol és kitől, a lényege az: "hogyan is kaphatnád meg a várva várt szerelmet, hogyan is tanulhatnád meg a feltétel nélküli szeretetet, ha előtte nem tanulod meg az egész világot szívből szeretni...."

Az önszeretettel kezdődik...

Ez a folyamat rendesen gyémánttá csiszol és visszavezet önmagadhoz, rengeteg "hibás" vagy félelem programot felülír szeretettel, így már másban sem fogod azokat meglátni tükröződve, azaz több területen tudsz szeretni, egyre kiterjedtebben, egyre teljesebben.

Talán érted, miért is tőle kapod a legnagyobb tanítást, a feltétel nélküli szeretet megtanulását, vagyis az arra való emlékezéshez egy nagy löketet.
Csak mert ő képes a legjobban felborítani benned valamit...
A feltétel nélküli szeretet megtanulása minden lélek célja, ezért vagyunk itt, ide tartunk...innen jöttünk..
Ahogyan magunkat elfogadjuk, meglátjuk, megszeretjük, úgy ez fog kifelé is tükröződni. Több megértésben, elfogadásban és több szeretettel a külvilág felé.
A szerelmi kínok között a mélyponton megtanulod magad szeretni, összekapod magad, törődni kezdesz jobban magaddal, ösztönösen töltődni akarsz, emelődni, olyan embereket és tevékenységeket keresel, ami a lelkednek jól eső, egyúttal azt is megtanulod leválasztani, amire már nincs szükséged, ami csak tovább terhelne és amiben már nagyon fulladsz.
Mivel egy ideje már egy erős lelki tűréshatár szélén élsz, már kevésbé tudnak irányítani, és kívülről hatni rád, egyszerűen lehullanak az álarcok, mert már belefáradtál az álarcok viselésébe. Belefáradtál mindenbe, ami fáraszt, lehúz és nem emel.
A tisztaság és a szeretet felé törekvés ég a szívedben és ez mindenféle kapcsolódást jobbá tesz, ez pedig csak emel és emel...mindenkit ...még akkor is,  ha ez hirtelen látszólag "süllyedésben" nyilvánul is meg, hiszen általában a mély lelki tisztulást káosz kíséri vagy előzi meg.
Hidd el, ő is emelődik veled, ő is gyógyul.
Ahogy te is, ő is megtanulja egyre jobban érezni magát a maga életében.
Épül a teljességre emlékező lélek, történik a női és férfi én kiegyenlítődése.
Ez a belső harmónia felé vezető út.

Hogyan ér véget a történet?

Az már legyen a nagy forgatókönyvíró, vagyis Felsőbb Éned meglepije, hogy mi a folytatás. Nincs is annál szebb, minthogy a meglepetés erejével egyszercsak minden megoldódik és ő esetleg megérkezik. 
Mindenesetre bárhogy is a lesz, a lényeg, hogy ott éld meg a teljességet, ahol éppen vagy, és legyél is ott, ahol éppen vagy szíveddel-lelkeddel.
Lehet, hogy majd mással találod meg a boldogságot, de a lényeg, hogy más lettél, tisztább, szeretőbb és szerethetőbb, már csak ezért is a Neked "legjobbat" vonzod magadhoz! Görcsök nélkül! 
Hogy kiben, mikor és mennyire aktivizálod és találod meg ezt a tükröt, az is legyen meglepi. 
Hidd el, tényleg meglepi lesz :))
"Ne akarj többet, mint amit átélsz! Mégis a " tiszta szándékodtól" függ, mit élsz át, mit teremtesz." Az egó és a lélek akarása között nagy a különbség..."
Ha a mélyponton vagy, éld meg azt, ne menekülj, ne nyomd el, ne kívül és másokban keresd folyton a vigaszt, támaszt.
Egyszer vagy párszor úgyis meg kell ezzel magadban magaddal "küzdened". És tudjuk, a küzdelem is egy illúzió.
Úgyis addig tart a küzdelem, amíg meg nem születik az elfogadás, vagyis el nem fogadod az épp jelenlegi helyzetet, esetleg még hálával is, amikor már nem a hiányt sugárzod a mindenség felé és így könnyebben elérheted azt, amiért szépen is lehet "küzdeni".

Elfogadom, ami van

Az "elfogadom ami van" a kulcs az élet minden területén.
Ez egy igazán elengedett állapot...
Attól még lehetnek céljaid, álmaid, attól még változtathatsz majd, ahová vezet és hív a lelked, ami szintén egy vágyszerű érzésként jelentkezik.
Elfogadni, ami van, annyit jelent, szeretettel és hálával a jelenben lélegezve maradni.
Ez vonzza magához a csodákat, lehetőségeket és történéseket görcs nélkül.
Említésre méltó, hogy akik megkapják az ikerláng tapasztalást, érdekes módon összeterelődnek, segítik egymást, persze mondhatjuk működik a vonzás törvénye.
Azt hiszem, minden lépés szükséges, ami megtörténik.
Jókor és jó helyen vagy! Minden lépéseddel és gondolatoddal.
Ezen is túl leszel, és lehet ennyire már semmi nem fog fájni, mert igazán megtanít, hogy másképp láss.
Az ikerláng energia kicsit olyan, mint valami tömeges felemelkedős "szívvírus", jól ránk lett eresztve, és miközben kicsinál, nagyot gyógyít is egyben. :)
Végül is a seb is fáj és viszket, mikor gyógyul!
A tisztulás fájdalmas tud lenni, ez pedig egy igen intenzív "kiképző program".
Azért kaptad, mert Te/Ti választottad, mielőtt a Földre jöttél, mert tudtad, hogy képes leszel megbirkózni vele. Csoda az egész!
Csoda már az is, mennyi társat, barátot és segítséget kapsz közben. És még sorolhatnánk mi mindent kapsz közben...
Néha lehet, úgy tűnik, semmit nem kapsz, olyankor talán csak a lelked szeretné, hogy rá figyelj, mert ő rejtegeti a "többet".
Jó vagy rossz ez az egész? Illúzió a hologramban, a fájdalom sem rossz, csak élénk érzetekkel járó tapasztalás. Nagy fájdalom, nagy tapasztalás, nagy tanítás...légy hálás érte, miután kellően megsajnálgattad magad és esetleg közben is légy hálás. :)

Tudatos szerelemre hangolódás

Ha már azért kaptad, hogy megmutassa igazi önvalód, a boldog, szerelmetesen ragyogó ént, akkor használd! Emlékezz!
Ne menekülj az érzéstől, a boldog emlékektől, idézd fel! Tedd vissza a szívedbe, éld csak meg, csavargassa csak a szívcsakrádat. 
Tudatosan kezdd gyakorolni a hiány és a vágyak leválasztását, és azt is, hogy xy-hoz kötöd az érzést, csak az érzést hagyd meg, a szerelmet.
Gyakorlattal menni fog, mint minden. És senki sem mondta, hogy ez könnyű.
Amikor viszont sikerül, és egyre jobban és tovább sikerül, akkor minden sikerül, ragyogsz, vonzol, teremtesz – hisz a szerelem rezgése vagy Te magad. 
Isteni éneddel, Felsőbb éneddel válsz eggyé...ilyenkor pedig életbe lép a szinkronicitás, vagyis mintha minden érted lenne, mintha minden és mindenki tudná mire van éppen szükséged minden pillanatban...
Amennyire ellehetetleníti egy időre az életed ez a szerelem, utána annyira nyit ki és emel fel. Miért is lenne ez másképp egy duális világban. A végletek tapasztalása...a kiegyenlítődésért, az egyensúlyért, a harmóniáért!
Mivel ő olyan, mint Te, a szeretet ilyen magas foka engedte ezt megláttatni, ahogy közöttetek az egységet és teljességet is.
Ha viszont fentebbről nézed, mindenki olyan, mint Te, az egyre növekvőbb és kiterjedőbb szeretet engedi ezt is megláttatni...és talán ez lehet a tanítás lényege...?

Írta: Dr. Dankó Szilvia Daisy
Képek: Pinterest

Ennek a cikknek a tartalma, szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

vissza