Fizetés-Szállítás-ÁSZF

Dr. Dankó Szilvia (székhelye: 2335 Taksony, Keszeg u. 23, adószám: 66686293233, cégjegyzékszám: 37642309, cégjegyzéket vezető bíróság: Pest Megyei Kormányhivatal Szigetszentmiklósi Járási HIvatala) vállalkozó, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet (továbbiakban: Korm. r.) alapján, elektronikus úton, távollévők között történő szerződéskötést megelőzően, az alábbiakról tájékoztatja a fogyasztókat:

A webáruházban megvásárolható termékek, szolgáltatások a WEBSHOP menüpontra kattintva listázhatóak, és megtekinthetőek a kapcsolódó leírásokkal, és az árakkal.

A webáruházban történő böngészéshez, a termékek megtekintéséhez nem szükséges előzetes regisztráció. A megrendeléshez viszont regisztráció/bejelentkezés szükséges, ami 1-2 percet vesz igénybe.

A vásárlási feltételek és ÁSZF változtatásának jogát fenntartjuk!

 

Szállítási és fizetési információk

A leadott megrendelést követően rendszerünk először egy automata üzenetet küld a megrendelés elküldéséről, majd a hivatalos, a megrendelés teljesítéséről szóló visszaigazolást is emailben küldjük el vásárlóink részére, a megrendelés részleteinek egyeztetése után.

Az automata elektronikus visszaigazolás nem jelenti azt, hogy a Szolgáltató elfogadta a megrendelést és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt, csupán annyit igazol, hogy a megrendelés beérkezett a Szolgáltatóhoz.

Készlethiány esetén a Szolgáltató nem köteles a termék leszállítására a visszaigazolásban foglalt feltételekkel.

 

Szállítási módok:

- személyes átvétel
- kiszállítás futárszolgálattal

Személyes átvétel: díjmentes, előre egyeztetett időpontban, a 4030 Debrecen Feketerét utca 20. szám alatti raktárunkban.

Kiszállítás (futárszolgálat) díjai tájékoztató jelleggel

Terméksúly alapján:
            1 kg-tól 15 kg-ig :2 200 Ft/cím
            15 kg-tól 30 kg-ig: 2 500 Ft/cím
            31 kg-tól 60 kg-ig 2 900 Ft/cím
            61 kg-tól 100 kg-ig: 4 200 Ft/cím
            101 kg-tól 300 kg-ig: 5 000 Ft/cím
            301 kg-tól 500 kg-ig: 6 000 Ft/cím
            501 kg-tól 800 kg-ig: 9 500 Ft/cím
            801 kg-tól 1000 kg-ig: 11 500 Ft Ft/cím   

Figyelem! A szállítási díjak csak tájékoztató jellegűek, nem minősül hivatalos ajánlattételnek! Minden esetben a megrendelés leadását követően egyeztetünk a kiszállítás pontos összegéről!

A kiszállítás díja függ a termék méretétől, súlyától és a km-től – mindig ennek tudatában adunk ajánlatot a szállításra.

A futárral történő kézbesítés (kiszállítás) KIZÁRÓLAG KAPUIG értendő! Fenti díjtételek rakodási szolgáltatást nem tartalmaznak. (A futár nem kötelezhető a termékek bepakolására.) Megértésüket köszönjük.

 

A fizetés előre utalással lehetséges:


- átutalással


Bankszámla szám: 11742180-20082422 (OTP Bank)

Bankszámlatulajdonos neve: DR DANKÓ SZILVIA E.V.

 

A megrendelés beérkezésétől számított 1-2 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot a rendelés és szállítás részleteinek egyeztetése céljából.

Az átutalt összeg beérkezését követően a kiszállítás ideje: 1-3 munkanap (raktáron lévő készlet esetén).

 

Árak

A webáruházban feltüntetett árak bruttó árak, tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t! 

(Ezek az árak nem tartalmazzák a szállítási költséget)

Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!
A műszaki tartalom előzetes értesítés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk, az ebből eredő reklamációért, illetve az esetleges nyomdai, internetre történő feltöltési hibákért, felelősséget nem vállalunk.

A Web áruházban kínált termékek műszaki és más paramétereinek, adatainak, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb gondossággal jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk.

Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a web-áruházba, különös tekintettel a nyilvánvalóan téves, pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatjuk a vevőt az új adatokról. A vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

A képek illusztrációk!

 

Raktárkészlet

A www.aranykapum.com oldalon található termékkatalógusban szereplő termékek mindegyike nem található azonnali raktárkészleten. Az esetleges technikai problémák esetén a megrendelőt azonnal tájékoztatjuk a termék várható elérhetőségéről. Vállalkozásunk több éves, a fürdőszobai- és wellness berendezések területén megszerzett tapasztalata, széleskörű, megbízható és korrekt beszállítói hálózata garantálja a zökkenőmentes kiszolgálást.

 

Garancia

A Szolgáltató a webáruház termékeire a mindenkori jogszabályokban leírtak szerint vállal garanciát.

Márkaszervizünk az ország egész területén biztosítja magas színvonalú szolgáltatásait, így a termékeink beépítését is. A márkaszerviz általi beépítés, kiterjesztett garanciát is ad a termékhez!

Beépítés/szerviz információkkal és jótállással kapcsolatban bővebben itt:

http://www.aranykapum.com/beepites-szerviz-infok/

 

Az Önhöz szállított áru minőségi vizsgán esik át, mind a gyártó részéről, mind az értékesítő részéről. Amennyiben azonban valamelyik termékünk hibás, a törvényben szabályozott keretek között a garancia érvényesíthető. Vállalkozásunk az eladott termékekre garanciát vállal. A garanciális idő az adott árucikken van feltüntetve, illetve a mellékelt okmányokon szerepel. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár.

A használat során bekövetkezett meghibásodásokra az árucikkhez mellékelt magyar nyelvű garanciajegyben leírtak az érvényesek. A nem rendeltetésszerű használatból eredő meghibásodás esetében az eladó fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.

Amennyiben hibát tapasztal, úgy köteles azt az eladónak azonnal jelezni. Abban az esetben ha megállapításra kerül, hogy a hibát nem jelezte azonnal és a megjelenését követően a hibás terméket használta, s ezért a termék állapotában további romlás állt be, úgy a vevő köteles megtéríteni az ezzel kapcsolatban felmerült többlet költségeket.

A garancia nem érvényes

  • Helytelen tárolás esetén.
  • A szabványok, valamint a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti szerelési vagy üzemeltetési hibák során.
  • Nem a rendeltetésnek megfelelő használat miatti hibák esetén.
  • Baleset, rongálás vagy egyéb külső behatás okozta hibáknál.
  • A normál használat mellett fellépő kopások esetén.
  • Az eladó további szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 17/1991. (IX.10.)sz. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

A garanciális igényt a termék eladójánál kell írásban bejelenteni.

A bejelentésnek tartalmaznia kell:

- A bejelentő nevét. - A termék részletes adatait /nevét, méretét, gyártási szám/. - A hiba leírását. - A vásárlói számla sorszámát. - A termék üzembe helyezésének helyét, az üzembe helyezést végző személy nevét és elérhetőségét.

Elállási jog (visszavételi garancia)

Felhívjuk figyelmét, hogy a Szolgáltató csak bontatlan, sérülésmentes csomagolású terméket vásárol vissza abban az esetben, ha Ön él az elállás jogával. A visszaküldés szállítási költsége a vásárlót terheli.

 

Az eladó felelősségvállalása

A www.aranykapum.com üzemeltetője nem vállal felelősséget az elírási hibákért, az oldalon elhelyezett információk helyességéért, valóságtartalmáért. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot a Felhasználóval szemben, a szolgáltatás és a tartalom törlésére, szüneteltetésére bármilyen okból, előzetes értesítés nélkül, továbbá fenntartja a jogot bármilyen változtatásra, illetve a szolgáltatás és tartalom teljes körű vagy részleges megszüntetésére. Az üzemeltető nem vállal felelősséget sem a látogatók, sem a felhasználók irányában a tartalom egészére, vagy csak egy részére vonatkozó, akár előzetes értesítés nélküli szüneteltetéséből, illetve a teljes leállításból vagy a változtatásokból keletkező károkért sem.

Mivel az üzemeltető, mint kereskedő lép fel a gyártók és a vásárló között, ezért nem vállal felelősséget, semmilyen kárért, amely a vásárlás után közvetlenül vagy közvetve a termékekkel kapcsolatos műszaki meghibásodással, balesettel, töréskárral kapcsolatos. A vásárló a rendelési gomb lenyomásával egyben kijelenti, hogy a harmadik személy által az eladón keresztül nyújtott szolgáltatással kapcsolatos jogi és kártérítési vitákba nem vonja be a www.aranykapum.com üzemeltetőjét és dolgozóit. Ezen ügyek intézése csak a gyártó és a vásárló hatáskörébe tartozik.

 

A vásárló felelősségvállalása

Megrendelő tudomásul veszi, hogy a rendelési gomb lenyomásával, vagyis a rendelése(i) jóváhagyásával jelen szerződést elfogadja, és azt a fentiekben, valamint a továbbiakban leírtak be nem tartásával szerződésszegést követ el, melyért jogi felelősséggel tartozik.

A megrendelő vállalja, hogy az általa jóváhagyott rendelésekben megrendelt árut tartalmazó küldemények átvételéről és kifizetéséről gondoskodik az ÁSZF-ben szereplő fizetési módoknak megfelelően.

Amennyiben a küldemény kézbesítése a megrendelő hibájából meghiúsul, az ebből eredő többletköltségeket a megrendelő megtéríti a www.aranykapum.com üzemeltetője számára, és ilyen esetben a www.aranykapum.com üzemeltetője a többletköltség összegéről számlát állít ki.

 

Vevőszolgálat

E-mail elérhetőség: aranykapum@gmail.com

Telefon: 06-20-489-1203

(Hétfő-Szombat: 9:00 - 19:00)

Skype név: aranykapum

Kapcsolattartó: Dr. Dankó Szilvia

 

Rendszerünk a rendeléseket rögzíti az ügyfélszolgálati időn kívül is. E-mailen feltett kérdésekre 1-3 munkanapon belül válaszolunk.