Az angyalok üzenete a 2020-as évre

2020.01.25.

Az angyalok üzenete a 2020-as évre

Mit üzennek az angyalok a 2020-as évre?
Írta: dr. Dankó Szilvia
Megjelent a Fanny Magazin Horoszkóp mellékletében 2019. decemberében


Az élet örök és állandó jellemzője a változás.

A 2019-es év már egy kis betekintést adott abba, hogyan lehet a változás "alapokat" rengető és  gyökeres, de a 2020-as évet igencsak erősen áthatja majd a változás szele, a megújulás, és a váratlan élettapasztalatok.


Az angyalok azt sugallják, konkrét lépésekkel, szándékkal, tettekkel is tegyünk azért, hogy megváltoztassuk az életünket.

Ideje hátrahagyni a korábbi szokásokat, a régi berögzüléseket és hitrendszereket. 

Mindent, ami terhelő, korlátozó, ami már nem épít.

Érezni fogjuk 2020-ban a változtatás szükségességét, akár egyfajta belső késztetésként, akár külső nyomásként, hiszen a múltbeli működéseink, helyzeteink egyre feszítőbbé válnak. 

A szíve mélyén mindenki tudni fogja, mi az, ami már nem halogatható többé és mi az, amit tennie kell.

Az angyalok úgy látják ezek a változások szükségszerűek a fejlődéshez. Megélhetjük ezeket izgalmasnak, és felszabadítónak is, nem kell, hogy félelemmel teliek legyenek. 

Ha néha esetleg majd egyedül érezzük magunkat, jusson eszünkbe, hogy ez csak a látszat, soha nem vagyunk igazából egyedül, már csak azért sem, mert őrangyalaink is velünk vannak. 

Ideje, hogy a figyelem egyre inkább befelé, lényünk mélye felé is irányuljon, ne csak kifelé a külvilág felé, hiszen az csak egy tükör arra, ami bent rejtőzik. 

Egyre fontosabbá válik a tudatalatti működéseink megismerése, megértése!


A  2020-as évben angyalaink segítenek meglátni mi az, ami igazán lényeges és értékes az életünkben. 

Segítenek új utakat, lehetőségeket megtalálni,  aminek célja: szívünk igaz vágyainak megvalósítása és egy örömtelibb élet teremtése.Minden lélekben komoly tehetség húzódik meg egy bizonyos területen, itt az ideje rájönni, Te  miféle tehetség birtokában vagy. Ehhez fontos követni szenvedélyeinket, felismerni mi az, amit lelkesen teszünk és esetleg szívesen osztunk meg másokkal.

Érdemes lehet elkezdeni valami új iránt érdeklődni, új kihívásokat keresni, hogy új szenvedélyeinken keresztül még jobban megismerhessük a bennünk rejlő képességeket és persze önmagunkat.

Ezek az örömteli élményeink szakmai sikereket, elismerést vagy pénzbeli jutalmat is hozhatnak.


A 2020-as év a személyes fejlődés ideje karrierünkben és művészi törekvéseinkben is.

Ne féljünk megosztani ötleteinket a körülöttünk lévőkkel és hozzunk létre bátran örömteli együttműködéseket is. 

A rokonlelkek találkozása és ennek fontossága áthatja a következő évet. Szereteten, tiszteleten és megértésen alapuló, hosszú távú kötődések alakulnak ki.Érezhető, hogy az elmúlt év során elfáradt, majd szinte újjászületett bennünk valami... Lelkünk továbbra is ezen dolgozik, és ledobni kívánja már minden terhét, szeretne teljesen felszabadulni.

A megbocsátás fontosságára hívják fel a figyelmet az angyalok, amivel a kapcsolatokat helyre lehet hozni. A megbocsátás önmagunkért is fontos, hogy ne ártsunk tovább magunknak a mérgező érzésekkel! 

Kezdjük el jobban szeretni önmagunkat, ez kapcsolataink gyógyulásának is a titka.

Az előző év is már segítette az elengedéseket, ez 2020-ban is jellemző lesz. Kapcsolataink új, magasabb, tisztább minőségre emelkednek, barátságok elmélyülnek, szerelmek kivirágoznak.

Az emberek vagy csoportok közti nézeteltérések is pozitív megoldással zárulhatnak le.


Írta/közvetítette:
dr. Dankó Szilvia 

Megjelent a Fanny Magazin Horoszkóp mellékletében 2019. decemberébenvissza